NIE ISTNIEJĄCA - FIRMA WIDMO

Temat dostępny też na forum: Wesele
Soffi Larso to niezla oszustka , tylko z mojego otoczenia dwie osoby daly sie nabic w butelke , nici z sukni i z pieniedzy a co najlepsze to to,ze nawet PIH nie mogl nic pomoc bo ta firma w ogole nie jest zarejestrowana ,czyli nie istnieje ,a naiwnych kusi niska cena przez internet i nikt niczego nie moze jej udowodnic .Uwazam ,ze jezeli nie chcemy miec takich problemow unikajmy szycia czy kupowania w niepewnych zrodlach a zwlaszcza w ''firmach'' , ktore mieszcza sie w prywatnych domkach czy mieszkaniach ,bo tym na pewno nie wzbudzaja zaufania . Dziewczyny ,nie dajmy sie robic w konia tej pani odradzajcie swoim znajomym Soffi Larso i tym podobne ,niech ten internet i przekazywanie informacji sluzy nam a nie oszustce co sie w nim bez przerwy i w dodatku za darmo reklamuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE ISTNIEJĄCA - FIRMA WIDMO

a gdzie ta "firma" sie miescila?

Ja też zostałam oszykana przez panią Agnieszkę, co prawda kasę odzyskałam, ale na tydzień przed ślubem zostałam bez sukienki.
Ta niby pracownia mieści się na Miałkim Szlaku w Gdańsku. Trzymajcie sie od nich z daleka,
Pozdrowienia

Ja niestety tez padlam ofiara tej pani . Uwazajcie bo caly czas oglasza sie ona na tym forum przy ogloszeniach o sprzedazy sukien.

Inne tematy z forum

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!