"NIE MA TAKIEJ OPCJI"

Jestem świadomym konsumentem, byłem w Tapas barach w kilku hiszpańskojęzycznych krajach.

Chciałem dziś dokonać rezerwacji telefonicznie, jednakże po moim pytaniu usłyszałem głos w słuchawce "NIE MA TAKIEJ OPCJI", zapytałem więc: "chciał Pan powiedzieć że nie ma takiej możliwości"? "I OPCJI ZARAZEM, DZISIAJ JUŻ JESTEŚMY PEŁNI, DZIĘKUJĘ".

Jakież było moje zdziwienie, gdy gość z drugiej strony pierwszy skończył rozmowę i odłożył słuchawkę!

To nie luz, nie sopocki podśmierdujący glam. Raczej zwykła niegrzeczność kolejnego "superkolesia" który zaniża i tak pikujący w dół standard obsługi gościa, nieważne czy w napompowanej restauracji, czy drogim tapas barze.

Chamskim zachowaniom (czyt. swoisty sopocki luz) mówię zdecydowanie nie.

Może i dobrze że tak skończyła się moja nieudana próba. Wyobraźnia podpowiada mi, że nie czułbym się dobrze w zatłoczonym i niekomfortowym wówczas miejscu.

A otoczenie... O NIE! NIE MA TAKIEJ OPCJI! DZIŚ TAM NIE IDĘ!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: "NIE MA TAKIEJ OPCJI"

uwielbiam to miejsce ze wzgledu na jedzenie alkohole i przystepne ceny. Niemniej jednak muszę się zgodzić z tym że czasem ten luz obsługi jest nie do przyjęcia. Do jednego z barmanów nie ma sensu w ogóle się odzywać jest burkliwy i nieuprzejmy a dobrą obsługę prezentuje jedynie w wypadku gdy przychodzą jego znajomi. I naprawdę nie ma to nic wspólnego z byciem wyluzowanym w pracy co świetnie wychodzi jego współpracownikom - ten pan jest po prostu gburem. Staram się nie wchodzić do Tapas jeśli tylko on tam jest bo nie ma sensu psuć sobie nastroju zlewczą obsługą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie chodzi o Kube

pewnie to gburowaty wlasciciel Kuba. coz zrobic taki typ- prostaka...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2