Tapas de Rucola

Restauracje Puby

Sopot, gen. Kazimierza Pułaskiego 15

Nie warto tracic czasu i dobrego humoru (1) Obsluga to tragedia... Buractwo i chamstwo i prostactwo. Arogancja wobec... Tomek super (1) Nie rozumiem skąd negatywna ocena. Przecież to super miejsce z fajnymi... aga Tapas (1) Wyjątkowe miejsce, bardzo smaczne jedzenie, najlepsza gruszka :) Ewa
Od lat jestem bywalczynią tej restauracji (1) Jestem związana z tą restauracją od jej otwarcia. Najlepsze na świecie... Monika miło spędzony czas z przyjaciółmi ... (1) przepyszna gruszkówka, fajna muzyka polecam !! widziałem że można oglądać... Alejandro Super (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam. Jakub Niemila obsluga (1) Kiedy to miejsce bylo bardzo przyjemne, lubilam tam chodzic i polecalam... K Chamska obsługa (1) Rozumiem luz , ale nie lubię chamstwa. Pani przy barze obrażona na cały... luna Przepysznie ale... (2) Jeżeli właścicielowi zależy na dobrej lub co najmniej przyzwoitej obsłudze,... Kamila Slabo (1) Drożej niż w Madrycie tapas odgrzewane w mikrofali slaba jakość i smak tapas.... Tomasz Wspaniały klimat, super miejsce (1) Tapas to idealne miejsce zeby spedzic fajny wieczor w ciekawym miejscu pelnym... BYWALEC SUPER (1) Rewelacyjny lokal! Jedzenie super! Porcje do piwka idealne :-) Polecam... Benny Minus dla obsługi.. (1) Bardzo fajny lokal. Dania dobrze doprawione, smaczne. Jedyny aczkolwiek... Marta Tapas a la sopot (1) Zachęcone dużą ilościa klientów przesiadujących w lokalu postanowilyśmy... Magda sopocianka - opinia (1) Bardzo spokojne ,klimatyczne miejsce. Można spokojnie porozmawiać ,muzyka w... sopocianka super (1) Wpadlismy z zona na chwile ,z zostalismy dosc dlugi czas. Obsluga full... jarek Porażka... (1) Z hiszpańską gościnnością nie ma to miejsce absolutnie nic wspolnego!!! Od... s Wszystko super ale... (1) Wszystko super ale są dwa mega minusy tej knajpy: wchodząc i wychodząc do i z... Wąs z Pogórza "NIE MA TAKIEJ OPCJI" (3) Jestem świadomym konsumentem, byłem w Tapas barach w kilku... AMIGO Fantastyczna atmosfera (1) Przenosi w Kubańskie klimaty. Fantastyczna atmosfera i dobre jedzenie.... Anula