Tapas de Rucola

Restauracje Puby

Sopot, gen. Kazimierza Pułaskiego 15

STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ! (2) Takiego miejsca w Sopocie brakowało. Atmosfera i klimat fantastyczny, bez... Julia :) (1) Bardzo przyjemne miejsce, ma jednak 2 zasadnicze minusy: płatność kartą od... tomeee luźna atmosfera i dobre jedzonko (1) miejsce niemal idealne. luźna atmosfera dzięki wystrojowi i sympatycznemu... Krzy$iek
super miejsce (1) Fajne jedzonko, świetna gruszkówka, dobre piwa, super atmosfera dzięki... Gutek świetne miejsce! (2) wspaniały pomysł - małe dania i dobre piwo, dobre ceny, no, dania czasem za... mia Najlepsze miejsce w Sopocie (1) Witam wszystkich,jestem wniebowzięta po wizycie w Tapas de Rucola,smak potraw... Małgorzata jedzenie dośc podłe ale wystój fajny (1) ceny przystępne jak na sopot. Wystój bardzo fajny. Niestety niskie ceny... majka turystka - opinia (1) jedyna w swoim rodzaju knajpa. Myślę, że stwarza to klimat ogólnego luźnego... turystka Świetne miejsce (1) Znalazłam przypadkiem i pokochałam od razu :) Miejsce jest genialne, muzyka... Kasia meeeeega pozytywnie (1) Jedzenie pyszne, fajny, klimatyczny wystroj, mili i usmiechnieci, zarowno... Piotr Poecam tapasową gruszkówkę (1) Coś dla smakoszy. mak nowe kultowe miejsce w sopocie (1) myślę sobie, że to miejsce zapisze się w historii Sopotu . Dla mnie... ZAKI Nareszcie ! (1) Mimo mnogości lokali, w Sopocie brakowało miejsca, gdzie można przekąsić coś... B. Jestem pod wrażeniem ! (1) Właśnie czegoś takiego brakowało w Sopocie. Knajpka ma klimat, jest zrobiona... Asia F.