NIE POLECAM HANDS2WORK

FIRMA NIE PROFESJONALNA OSOBA KTORA PRZEPROWADZA Z TOBA ROZMOWE TO PANNA OK 20 LAT KTORA NIE WIELE WIE JAK SIE ZACHOWAC NIC NIE POWIE NA TEMAT PRACY PORAZKA
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM HANDS2WORK

Ja pracuje przy rozładunku w terminalu kontenerowym i nie narzekam. A też przez tę agencje. Stawka całkiem dobra 9zł na ręke. Praca od 730-1530 w tym 30 min przerwy i firmowy posiłek. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

hehe pewnie pani studentka ktora prowadzi rozmowy ;p
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kiedyś pracowałam za pośrednictwem tej agencji i nie było problemów. Umowy na czas, wypłaty również były w terminie. Pani, która ze mną prowadziła rozmowę, również była młoda, ale informacje na temat pracy przekazała i ogólnie była bardzo miła. Teraz pewnie ktoś inny zajmuje się rekrutacją, więc mogło się coś zmienić. Jednak patrząc na moje dotychczasowe doświadczenia związane z tą agencją pracy - nie miałam zastrzeżeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Agencja na pewno lepsza niż Leader Service gdzie robisz za 7zł brutto!!! Jakieś 5.5 zł na rękę!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A przyjmują jeszcze do terminala? Jestem zainteresowany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też jestem zainteresowany , też szukam roboty na razie nic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

W terminalu BCT w Gdyni to już nadmiar ludzi mają z tej agencji bo nowi są wstawiani na rezerwe 1-2 dni w tygodniu a tak całkiem od pn-pt to pracują tam Ci, którzy już robią dłuższy czas. Ale pytaj i dzwoń do tej agencji może się zwolni miejsce za jakiś czas.

Praca nie jest łatwa. Typowa praca fizyczna i można się zmęczyć jak to przy pracy na magazynie. Ale atmosfera jest całkiem ok. Nie ma mobbingu :D Są różni ludzie tam, którzy pracują przez tę agencję tzn tacy, którzy trzymają sie tej pracy byle pracować a sa i tacy, którzy siędza tylko przejściowo bo nie mają innego wyjścia i cały czas szukają lepszej pracy ( w tym jest trochę uczniów i studentów) więc za jakiś czas miesiąc.dwa, może trzy pewnie ktoś zmieni prace bo umówy są przedłużane z miesiąca na miesiąc. Także warto dzwonić i pytać. Warto też samemu zostawić CV w BCT i czekać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja nie polecam jakies mlode siksy decyduja o tym czy cie przyjma porazka
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

e tam, to nie one decyduja, tylko zleceniodawca, ale i tak jedyne co mi sie udalo dostrzec, to straszny balagan i chaos
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Debilu, one o tym nie decyduja, tylko zbieraja informacje o tobie....potem orzekazuja je ludziom ktorzy o tym decyduja. Jak nie wies to sie nie wypowiadaj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maja jaka kulturka, widać niewiele wiesz o działaniu Agencji pracy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za informacje. Będę próbował. a na razie to w pon ide na spotkanie rekrutacyjne.być może się uda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

rowniez nie polecam na prawde ta firma to jeden pokoj , pani ktora prowadzi rozmowy ok 20 lat zaprasza na rozmowy chyba po to by sama miala cos do roboty
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem osobiście zadowolona z tej agencji.Kasa na czas stawki godzinowe też ok.Wszystko jak najbardziej ok.W porównaniu do innych agencji pracownik agencji interesuje się swoimi pracownikami.Dbał o nas,a umowy zawsze były na czas.Co do rozmowy rekrutacyjnej wszystko jasno przedstawiono i poinformowano mnie o wszystkim.Nie było potem nie potrzebnych rozczarowań.Nawet jeśli zrezygnujesz z pracy w danej firmie ta młoda osoba na którą tak piszecie stara się pomóc i szuka innej pracy.Jeśli pracodawca nie jest wypłacalny agencja Hands2Work i tak wypłaci Ci pieniądze bez najmniejszego problemu skrupulatnie wyliczając co do sekundy Wasz przepracowany czas.Powiem tak jeśli jesteś w porządku wedle tej, a nawet każdej agencji agencja też jest ok w stosunku do Ciebie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mam pytanie, gdzie znajduje się siedziba tej agencji?

pracowałem przez tą agencje, kiedyś znaleźli mi fajną pracę. co do kasy to spóźniali się ale to nie była ich wina. polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

na Leborskiej w Gdansku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ul. Lęborska 3b tak? Byłam tam ostatnio i nie znalazłam tej agencji, pytałam kilku przechodniów nic o niej nie słyszeli, dziwne...

Pytałaś w biurowcu na Lęborskiej 3b? Dziwne, bo mnie na recepcji od razu pokierowali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Justyna - biurowiec STARTER widoczny jest już z SKM, a dojść najprościej można do niego z przyst. SKM pierwszą w lewo od Kołobrzeskiej. Jak nie wiesz jednak nadal jak tam dojsć Google Mapsy lub np. osoby pracujące w biurowcu typu telemarketerzy TIM Call Center ci pomogą ;-)

d*pa blada =\ A nie agencja =\
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To pełen wypa$$$... =/ 9 zł i to są właśnie agencje pustaku zamiast 3000 masz 1500 żenada totalna =/

Przyłaczam się, do tej wypowiedzi, pyta się człowiek, o ważne kwestię
dotyczace konkrentej oferty:
"Nie jestem zorientowana w temacie, a osoby, która wie, nie ma..",
wcześniej konsultacja z jakimś meskim głosem, z pytaniem czy oferta
jest aktualna....
A jakiś kontakt do osoby zorientowanej ? Rozmówczyni podaje.
Dzwoni człowiek po kilku minutach, pyta się czy "ta" osoba
wie coś nt oferty, tak, plus konsulatcja z tym samym męskim głosem
w tle...

Racja! Nie polecam pracy w tej agencji, która zbija na tobie kase!!! Drugie tylko co ty zarobisz oni biorą dla siebie.

Nie idżcię do BCT w GDYNI!!! PRaca w smrodzie, pyle, w ołowiu!!!
Wywalasz cały kontener kartonów różnego rodzaju od 10do 50kg by go potem całego załadować z powrotem!!! Oczywiście wszystko na ścisk i musi wejść.
Praca za grosze 10.70zł brutto a jak sie nie spodobasz ekspedytorowi, który pracuje na stałe dla BCT i szuka awanasu to powie Ci, że za wolno robisz i Cię wywalą z roboty.

HANDS2WORK

wie ktoś może na jak długie okresy jest się związanym umową pracy z tą agencją? istnieje wgl szansa podpisania umowy ale bezpośrednio z pracodawcą a nie z agencją?

dziękuję

Re: HANDS2WORK

Terminale biora przez agancje, rozne, nie tylko H2W bo raz jest wiecej pracy a raz mniej. Zalezy jakie masz wyksztalcenie. Jezeli chodzi o terminal to wbrew pozorom EPiF jest przeszkodą :)

"Jezeli chodzi o terminal to wbrew pozorom EPiF jest przeszkodą :)"

możesz jaśniej? co to jest to EPiF? nie znam skrótu;/
dzięki

Porażka. Szukaja osob bez doswiadczenia, co zawarte jest w ogloszeniu, zapraszają na rozmowe, czekasz pol godz. az laskawie ktos Cie poprosi i mowia Ci tyle, ze nie masz doswiadczenia i nie sa w stanie Cie przyjac. Strata czasu. I dla nich i dla mnie. NIE POLECAM !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...