NIE POLECAM I OSTRZEGAM !!!
Cały zabieg usunięcia ósemki to jakaś rzeźnia! Oczywiste jest że taki zabieg do przyjemnych nie należy , ale to co mnie spotkało w tym gabinecie to jakaś masakra. Pani doktor 50 minut szarpała się z moim zębem, narzekała że mam zbyt małą szczęke, że ma zły dostę,p że za wąskie usta aż złamała mi ząb. W dziąśle pozostały korzenie więc zaczęło się rozpruwanie dziąsła i wyłupywanie korzeni. Pomimo że było robione oczywiście dokładne zdjęcie zębów Pani doktor zaczęła mnie straszyć że prawdopodobnie korzenie są splątane z 7dmym zębem którego niestety też chyba będziemy musieli wyrwać. Nie wiem jakiego Pani doktor używała znieczulenia ponieważ dostałam 4 zastrzyki a pomimo tego płakałam na fotelu z BÓLU!!! Był to mój pierwszy raz i tak sie zraziłam że nie odwiedzałam dentysty rawie rok. Dziś wyrwano mi kolejną ósemkę i wkońcu ma porównanie, PAN doktor z innego gabinetu wyrwał mi go w dosłownie 3 minuty, bez bólu cierpienia i cena 200zł !! już ze znieczuleniem oczywiście! Za to Pani Agata W. 450...! Żenada. W KILKU SŁOWACH... NIEUPRZEJMA , DROGA , BARDZO BOLESNY I BARDZO DŁUGI ZABIEG!!! ODRADZAM