lek.stom. Agata Wilska

Stomatolodzy

Gdańsk, Podwale Staromiejskie 71/1

w. - opinia (1) Jestem po chirurgicznym wyrwaniu ósemki u Pani Dr. Wilskiej, i jestem bardzo... w. ....... - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Miałam do wyrwania ósemkę, z którą Pani Doktor... ....... Polecam!!!! (1) Po 2 godzinach bezskutecznej masakry w jednym z gdańskich gabinetów ,dostałam... Elwira
Bardzo fachowa obsługa! (1) Przyszedłem na wyrwanie ósemki. Na dodatek, że pani Agata sobie poradziła z... Paweł dłutowanie (1) Świetny lekarz, nie myslałem że tak skomplikowany zabieg może przebiegać... Jarosław Przedwojski Polecam Bardzo (1) Byłem pacjętem Pani doktor Wilskiej świetne podejście do pacjenta , szybka i... Łukasz Polecam! Ekstrakcja zęba (1) Wczoraj miałam przyjemność być w gabinecie u dr Wilskiej na ekstrakcji zęba.... Patrycja K. Wyrywanie osemki (1) Super szybko i bezbolesnie a doktor Wilska z pielegniarka maja bardzo... Justyna Z super lekarz (1) Polecam z czystym sercem. Miałam do wyrwania 9-tke tak tak uwięziona w górnej... Marzena Z. NIE POLECAM I OSTRZEGAM !!! (1) Cały zabieg usunięcia ósemki to jakaś rzeźnia! Oczywiste jest że taki zabieg... Szczek Gorąco polecam :) (1) Wspaniała Pani doktor zajmująca się chirurgią stomatologiczną! Byłam u Niej 2... Maria Chmielarz Jak wyrywać to tylko u Pani Doktor (1) Wyrywałam 3 zęby u Pani Doktor. Zawsze szybko, profesjonalnie , bez... emimka Lekarz godny uznania (1) Polecam gorąco usługi w gabinecie dr Wilskiej. Zawsze miałam okropnego... Małgorzata Matkowska polecam (1) polecam anna zdecydowanie godna polecenia (1) Dziś miałam okazję się przekonać na własnej osobie, że zamieszczone tu opinie... ivi ZERO STRACHU (1) W zasadzie nie mam nic do dodania - jedynie glosno moge zaapelowac do... JuzSieNieBoje szybko sprawnie,i bez bólu !!! (1) Zawsze bałem się wizyt u dentysty !. Po odbytej pierwszej wizycie (miałem ich... Marek Chrzanowski Jestem zachwycona (1) Z powodów ortodontycznych mam do wyrwania wszystkie cztery ósemki. Czytając... calypso Polecam ! (1) Bardzo Polecam gabinet Dr.Wilskiej . Już po wejściu do gabinetu czuje się że... Mateusz Super (1) Pani dr Wilska jak dla mnie jest najlepszym Stomatologiem, spokojna,... Anna