NIE POLECAM! !!!!!!!!!! REMIK NIE ODDAJE PIENIĘDZY
Remik został mi polecony jako dobry instruktor i faktycznie, tego zarzucić mu nie mogę ale gorzej ze zwykłą uczciwością. Wykupiłam 11 godzin jazdy z czego wykorzystałam 9. Dwie godziny wisiały przez długi czas w powietrzu.Parę miesięcy temu przed egzaminem próbowałam się umówić jednak właśnie rozwalił skrzynię biegów więc siłą rzeczy wykupiłam w innym miejscu. Dziś chciałam wykorzystać zaległe dwie godziny i umówić młodszego brata który za tydzień ma egzamin, najpierw usłyszałam że nie ma szans bo ma napięty terminaż. Przypomniałam mu,że ja nie robiłam problemu z przekładaniem moich jazd kiedy mnie prosił bo jakis kursant ma egzamin... usłyszałam że właściwie nie jestem jego kursantką bo nie wykupiłam kursu tylko godziny (przypominam 11godz x 50 zł płatne jednorazowo z góry) i że ma gdzieś mojego brata i nie bedzie z nim jeźdznił....Potem zaczął mi wmawiać że ja te dwie godziny właśniwie odwołałam czyli przepadły. Kiedy chciałam wycofać moje pieniądze, w odpowiedzi usłyszałam - jakie pieniądze? ja nie mam twoich pieniędzy.....Jestem w cięższkim szoku. Jak można się upodlić dla 100 złotych. BRAK MI SŁÓW, CWANIACTWO W NAJTAŃSZYM WYDANIU, GRATULUJE REMIK, BUDUJ SWÓJ IMPERIUMIK