NIE POLECAM ! TRAGEDIA!

NIE POLECAM fIRMY AUTO-GUM NA ZASPIE ! Brak ''fachowców'' , nie potrafili zaproponowac odpowiednich opon do mojego auta ''proponowali opony te ktore mieli na miejscu.
Zakupiłem opony przez internet i nie wiem co mnie tknęło by pojechać je tam założyć . Podczas wyważania zwórciłem uwagę pracownikowi czy nie za dużo odważników jest na moich felgach a on na to
''Tak ma być'' więc ja zamilkłem . Po wyjeździe na trójmiejska obwodnice okazalo sie ze jedanak tak nie mialo byc . Od 80 km/h auto wpadało w straszne wibracje , więc pojechałem do konkurencji . Wyważyli
i zoptymalizowali mi koła ponownie .I ubyło ok. 0,5 kg odwazników z moich felg i problem z wibracjami znikł . NIE POLECAM!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM ! TRAGEDIA!

Niestety, raz również miałem problem u nich z wyważeniem kół. Niestety było to przed trasą, i 500 km jechałem z bijącym kołem. Myślałem że mnie .... trafi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE POLECAM ! TRAGEDIA!

Ja robiłem u nich geometrię kół. Kupiłem też nowe oponki letnie. Po sezonie, przy wymianie na zimowe, okazało się, że oponki są mocno zdarte od wewnątrz, a mądry Pan zasugerował źle zrobioną geometrię. Pewnie nie pamiętał, że była robiona u nich. Generalnie nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0