AUTO - GUM -

Opony - sprzedaż Wulkanizacja Felgi

Gdańsk, Franciszka Hynka 101

super (1) profesjonalni, pomocni i sympatyczni pracownicy - polecam!!! Kasia za jakość się płaci (1) Wymieniłem u nich opony razem z wentylami i utylizacją starych. Czas obsługi... julo GEOMETRIA POLECAM (1) Dziękuję za precyzyjne ustawienie geometrii w moim Audi . Otrzymałem wydruk... Marian
POLECAM W 1000% (2) Jeden z najlepszych zakładów w Gdańsku!!! miła i szybka obsługa, widać że... Gosia Rezerwacja terminu (1) Dzień przed wyjazdem na drugi koniec Polski postanowiłam zmienić opony.... Ilona Szybko i sprawnie! (1) Podjechałem z kolegą do Auto Gum "na kapciu".Mała dziurka w oponie... DaNiel Wybór Opon (1) Witam, mój problem był z zbyt wysokim zużyciem opon i drganiem kierownicy... O-C-T-A-V-I-A Obsługa klienta (3) Firma w ogóle nie liczy się z czasem klienta. Zamiast podać realny czas... poison64 Volvo v40 - przednie zawieszenie + poduszki silnika (1) Miałem problem z przednim zawieszeniem bo coś stukało z przodu. Wszystkie... Krzysztof Misiuk NIE POLECAM ! TRAGEDIA! (3) NIE POLECAM fIRMY AUTO-GUM NA ZASPIE ! Brak ''fachowców'' , nie potrafili... Kazimierz Opony wyząbkowane można naprawić. (1) Po wielu nieudanych próbach uzyskania pomocy w naprawie opon wyząbkowanych... Darek Zadowolony klient - opinia (1) Szybko sprawnie profesjonalnie. Polecam fachowość i miłą atmosferę. Zadowolony klient Zakup opon, demontaz starych i zalozenie nowych (1) witam, w czwartek bylem u nich zobaczyc oponki do mojego peugeota, znalazlem... Artur Polecam!!! (1) Witam! Skorzystałem po raz pierwszy z usług tego warsztatu i jestem pod... Maciek FELGI DO TERENOWCA (1) Bardzo profesjonalne traktowanie klienta, żadnych zastrzeżeń co do... Gabriel Ala - opinia (1) Polecam fachowość i miłą atmosferę. Od razu ustalili usterkę w moim... Ala Fachowcy (1) Korzystam z serwisu Auto -Gumu od dawna, warsztat i obsługa na wysokim... Marek Niestey nie polecam (2) Ciężko powiedzieć o korzystaniu z usług, bo właściwie nie miałam z czego... M&M POLECAM USTAWIENIE GEOMETRII (1) Skorzystałem z ustawienia geometrii w tym warsztacie .Mają fachowy sprzęt i... Kamil. K Wymiana opon naprawa felgi (1) Polecam ten warsztat . Umówiłam się telefonicznie na konkretną godzinę . O... I.W.