AUTO - GUM -

Opony - sprzedaż Wulkanizacja Felgi

Gdańsk, Franciszka Hynka 101

Fachowcy (2) Przyjechałem do warsztatu pierwszy raz . Z drganiami w układzie kierowniczym... Mercedes Zero szacunku dla klienta (1) Zdecydowanie nie polecam! Kolejka długa a obsługa beznadziejna. Totalny... JS Fachowa obsluga (1) Byłem ustwic geometrie kól i jestem w 100% zadowolony, spodobało mi sie... Dawid M.
Olewją klienta (1) Była kolejka, grzecznie czekałem na wymianę opon. Czekałem ponad godzinę,... heavy Miła obsługa (1) Bardzo miła i szybska obsługa. Byłam z błahostką,ale nawet usługa za 5 zł (... karolina Dobry serwis (1) Bardzo sprytne chłopaki tam pracują. Mam dwa komplety felg na zimowe i letnie... Łukasz Przyjazna firma (1) Jestem mile zaskoczona obsługą w tej firmie . Jest to schludny i czysty... Klientka Uciekajcie ludzie stamtąd (1) Jednym słowem - tragedia. Menedżer na Zaspie jest bezczelny i chamski. Dałam... Były Stały klient od trzech lat Wielkie dzięki!!! (1) Bardzo dziękuję pracownikom firmy Auto-gum za pomoc w sytuacji dla mnie... Melas Prawdziwi zawodowcy (1) Z firmą Auto-Gum znam się juz od lat i zawsze do nich wracam. Profesjonalna... Sławomir Lewandowski Jest dobrze (1) Malowałem felgi alu w ternówce. termin 1 dzień, pomalowane porzadnie i... Golem