Uciekajcie ludzie stamtąd
Jednym słowem - tragedia. Menedżer na Zaspie jest bezczelny i chamski. Dałam im raport z badania okresowego i przez nich dwa razy moje auto nie przeszło przeglądu. Nie dbają o klienta i na dodatek menedzer(taki w czerwonych spodniach roboczych) powiedział mi na koniec żebym lepiej nie pokazywała się więcej. Jak można tak mówic do klienta i to w takich czasach kiedy firmy wszystko robia aby pozyskac ich. Uwierzycie że zamiast wsadzic żarówki pozycyjne do auta osobowego wsadzili żarówki z ciezarówki. Facet na przegladzie powiedział - żal i wspolczucie. Napisane mieli ze maja sprawdzic auto bo jest wyciek ze skrzyni biegów i z miski to wymienili miske nawet nie myjac spodu auta, bo pracownik myślał ze na kartce jest napisane - wyciek ze skrzyni lub z miski. Powiedzieli mi że ja im tak powiedziałam-szkoda ze nie przeczytali raportu z badania okresowego. Na czesci miałam wg nich czekac 2 tyg to załatwiłam je w ciagu godziny to jeszcze chcieli żebym zapałaciła za wmontowanie ich- tylko szkoda że powiedzieli ze w ramach przeprosin wmontują za darmo. Jakbym sama nie zadzwoniła to by nie powiedzieli ze auto jest gotowe. TRAGEDIA. Nikomu nie polecam tego warsztatu za takie potraktowanie!!!