NIE POLECAM !!!

W Galerii Bałtyckiej lub w Klifie czyszczę rzeczy od długiego już czasu. Ogólnie byłąm raczej zadowolona, niestety w piątek w dniu 8 maja trafiłam na wyjątkowo niesympatyczną osobę. Jako ze jest tam promocja na koszule przyniosłąm ich więc jak co weekend kilka, tym razem Pani Magda powiedziała ze wszystkie typowe koszule potraktuje jako bluzki, i zamiast 5,5 mam zaplacic za kazda 12,5 - koszulmiałam 6 szt więc róznica jest ogromna, a przy okazji Pani Magda która mnie obsługiwała, powinna świecić chyba w akim miejscu przykładem czystości - NIESTETY BLUZKĘ (wg mnie to była typowa koszula ale kto tam ją wie) MIAŁA POPLAMIONĄ . Tak więc wrażenie pozostało gorzkie, po bardzo niesympatycznej Pani M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIE POLECAM !!!

chyba kobieto przesadzasz sama nie wiesz co jest bluzką a co koszulą wez sie za robote lepiej chodze do galeri i pani magda jest zawsze miła i usmiechnieta i potrafi mi dobrze doradzic nie zmyslaj kobieto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pieprzysz jak połamana sama sobie ku...wypierz widac jaka leniwa jestes hahaha

polecam galerie bałtycką

ale kobiety są leniwe teraz widac

Uważam iż ta opinia o usługach pralni w Galerii Bałtyckiej jest przesadzona, jestem klientką tej pralni od siedmiu miesięcy, oddaję różne części garderoby do prania i niejednokrotnie myślałam że nawet po praniu bedę musiała coś spisać na straty, a jednak przesympatyczne panie z tej placówki choć podobno cudów nie ma z praniem czynią cuda ich profesjonalizm tak w obsłudze klienta, jak i w wykonanu usługi jest imponujący POLECAM ! 100% satysfakcji.

Godne uwagi !

Zgadzam się z tą opinią, pełny zawodowy profesjonalizm, oddawałem ubrania do prania w wielu pralniach w kraju i za granicą z powodu pracy jaką wykonuję. Piorę w tej placówce dość regularnie od kilku miesięcy kiedy jestem w Gdańsku i za każdym razem oddając rzeczy do pralni Galerii Bałtyckiej jestem pewien że nie spotka mnie nie miła niespodzianka co jest GODNE UWAGI ponieważ gdzie indziej bywa różnie, a uśmiech pań tam pracujących jest dodatkowym bonusem. Polecam.

POLECAM

TE babo jak cos ci nie pasuje to mam do sprzedania franie za 20 zl, pierz i prasuj sama !!!!!!! Ja nie jeden raz garnitur oddałem , kurtke zimową i właśnie Pani Madzia mi przyjmowała rzeczy mam 100 % satysfakcji !!! WIĘC DO ROBOTY BABO WE FRANI SE PIERZ I PRASUJ !!!!!