Zniszczona kurtka ze skóry.Nie przyjmują reklamacji. (1) Została zniszczona skórzana kurtka.Cena usługi 169 zł.Kurtka miała być... Gdańszczanka ZNISZCZONE WEŁNIANE PŁASZCZE (1) Oddałam do prania chemicznego w pralni 5 a sec w DH Madison w Gdańsku dwa... niebezsilna_konsumentka Zniszczony garnitur (4) Oddałem do pralni garnitur. następnego dnia go odebrałem i udałem się na... LST
Zniszczona marynarka !!! (1) Nie polecam tej pralni a wręcz przestrzegam !!!! Oddałam nowa marynarkę do... Angelika Zniszczona kurtka (1) Zdecydowanie odradzam. Po odbiorze kurtki zauważyłam w niej dwa uszkodzenia -... Kasia Fatalna! (1) Również oddałam trencz, renomowanej firmy, porządnie odszyty. Przy odbiorze... Niezadowolona klientka Przestrzegam wszystkich przed ta pralnią! (1) Dzisiaj odebrałam letni beżowy trencz i jestem załamana.Mało tego,że ma plamy... sylwia Zadowolona (1) Ja narzekac nie mogę. Wszystko sprawnie, miło i bez problemu. Marta Pralnia w Madison (2) Pralnia była dobra jak pracowały tu Panie z doświadczeniem. Teraz pracują... ddd ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!! C.H Madison (3) oddałem nowo kupioną koszuję do wyprasoania, koszula 100% bawełny, po krótkim... robak Zniszczona kurtka (1) Niestety dołączyłem do grona klientów, którym ta pralnia zniszczyła wypraną... WOBON Zdecydowanie odradzam (1) Pralnia kiedyś była dobra jak trzeba szybko wyczyścić coś prostego - kilka... były Klient Nie polecam pralni 5 sec (1) Oddałam do czyszczenia 2 żakiety.Spytałam panią czy plamki tego typu co mam... była klientka pralni 5 sec Brudna i zniszczona odzież (1) Morena - Totalna porażka. Sukienka z satyny nie dość, że nie została wyprana... klientka Omijajcie szerokim łukiem (2) Oddałem do czyszczenia kurtkę. 31.12.2012 chciałem ją odebrać. Niestety... jacek Masakra nie polecam! (2) Pani Justyna nie miła . Kurtka odebrana brudna, druga jak dawała cała czarna... R Nie polecam!!! zniszczony płaszcz (6) Oddałam do wyczyszczenia płaszcz i kamizelkę. Obydwie rzeczy zniszczone.... Zezulec Polecam - dotyczy filii w CH Morena (nie ma jej na liście) (1) Odebrałam pięknie wyprany płaszcz. Usługa została wykonana szybko i fachowo. Gosia Nie polecam (3) Do pralni oddałam płaszcz zimowy, aby go odświeżyć po kilku miesiącach gdy... anna 5 asec GALERIA BAŁTYCKA (3) Nie wiem jak w innych punktach tej firmy, ale w Galerii Bałtyckiej byłam w... zadowolona