Nie polecam!!! zniszczony płaszcz

Oddałam do wyczyszczenia płaszcz i kamizelkę. Obydwie rzeczy zniszczone. Płaszcz kupony był 2 tyg. przed czyszczeniem, po odbiorze był brudny, sfilcowany, wyglądał jakby był wrzucony do pralki na wysoką temperaturę. Szwy przy podszewce ściągnięte, wbite paprochy - jednym słowem MASAKRA. Kamizelka zamiast pięknego koloru piasku jest marmurkowa. Kierownik punktu absolutnie bezczelna, zasłaniająca się regulaminami, procedurami, opryskliwa itp... BRAK PROFESJONALIZMU!!! OSTRZEGAM WSZYSTKICH!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nie polecam!!! zniszczony płaszcz

Ta smą mam sytuacje masakra napisałam pism ale oni odwracją kota ogonem nie polecammmm płaszcz nadaje sie na śmieci

To prawda, że niszczą rzeczy. W ubiegłym roku zniszczyli dość drogi płaszcz mojej żony.

Cytuję: "........Płaszcz kupony był 2 tyg. przed czyszczeniem, po odbiorze był brudny...."
Po 2 tygodniach po kupnie płaszcz brudny???? Chyba że kupiony w "szmateksie" lub używany podczas zbierania puszek po śmietnikach :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I znowu ta sama osoba pisze obraźliwe komendatrze pod innymi nickami z tego samego IP - teraz to Kasia, a wcześniej Marcin. Myślisz, że nikt się nie zorientuje ... żal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To pewnie pisze praczka z tej pralni, i tyle w temacie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0