NIE POLECAM!

Bylam w sklepie Lingeria pierwszy i ostatni raz. Pani ktora mnie obslugiwała na poczatku mnie zmierzyła i przyniosła kilka staników.
Po przymierzeniu przyszła zobaczyła i zapytała sie ,"I Jak?" a to ona powinna mi powiedziec czy stanik dobrze na mnie leży. Stanik kupiłam i to bardzo drogi bo aż za 300zł. Po dwóch dniach noszenia okazało sie, że stanik jest za duży, ogólnie stanik żyje wlasnym życiem.
W necie jest kilka stron by sprawdzic jaki ma sie rozmiar biustu i kupic dużo niższej cenie niz w sklepie Lingeria, bo panie w sklepie to wiedzą na ten temat tyle co nic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIE POLECAM!

Katraina , a gdzie w Lingerii bylas ? w Gdańsku czy w Gdyni?? Bo w Gdyni teraz jest dużo nowych Pań. Zdaje się, że teraz to dwie, czy trzy i ja faktycznie żadnej nie polecam. Jedna jest pyskata, i lekcaważąca, druga młoda i w ogóle nie ma pojęcia co mówi. Też nie polecam tam już teraz jechac. Kiedys tam było o niebo wprost lepiej. Ale z całego serca polecam Gdańsk, tam jest stały skład od lat i i Panie rzeczywiście się znają. dużo można by o tym pisać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE POLECAM!

Byłam w Gdańsku. Panie bardzo miłe, ale z wyborem biustonosza dla mnie nie trafily. Tak jak pisałam wyżej stanik jest za duży w obwodzie i mi podchodzi do góry. Zamówiłam sobie nowy stanik, przez internet ze sklepu Lingeria i wziełam rozmiar 65 i ten jest idealny, no i o polowe tańszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0