Anna Spychała - opinia (1) Kontakt ze sprzedającymi bez zarzutu. Przebieg transakcji świetny, szybki.... Anna Spychała Uwielbiam :) !!! (1) Wielkie zaskoczenie, niepozorny salonik w centrum Gdynii. Bardzo miła i... Aga zdecydowanie polecam! (1) Świetne promocje i doskonałe produkty oraz intymna atmosfera sprawia, że z... Ania
Dziękuję ślicznie... (1) ...za cudnie spędzony czas, profesjonalizm, z którym nie spotkałam się... Magda Miło i przyjemnie! (1) Moge polecić ten salon. Już dawno nie czułam się tak komfortowo podczas... Małgorzata Niezwykle udane połączenie klasy z serdecznością... (1) To moim zdaniem największy atut salonu. Od wejścia uderzyła mnie delikatność... Roma Bardzo Polecam-Udane Zakupy! (1) Bardzo polecam, profesjonalna obsluga , sympatyczna, bez naciagania ,... Kasia polecam (1) Zdecydowanie, sam sklep jak i obsługa godne polecenia. Sabina Profesjonalny sklep z bielizną (1) Od otwarcia sklepu tylko tutaj zaopatruje się w bieliznę i stroje kapielowe!... Karolina Pierwsza wizyta (2) Szukałam w Trójmieście salonu, w którym będę mogła zaopatrzyć się w... Karolina Dobre produkty (1) Polecam wszystkim Paniom poszukującym dobrych jakościowo marek - sklep... Paulina Zachwycona :) (1) Czytałam wiele opinii na temat salonu Lingeria, postanowiłam się nareszcie... Anka NIE POLECAM! (3) Bylam w sklepie Lingeria pierwszy i ostatni raz. Pani ktora mnie obslugiwała... katarina87 obsługa we Wrzeszczu (2) witam, jestem stała klientką i zaopatruję się w bieliznę z Lingerii od... eg żałosne (8) Jestem niezadowolona z wielu powodów: Nie masz kasy, nie przychodź. Takie... żałosne genialne (1) wybrałam się na zakupy do Lingerii dopiero teraz, chociaż zamierzałam zrobić... Marlena Zawiedziona!! NIE POLECAM!! (4) Po przeczytaniu opinii o sklepie i profesjonalizmie Pań, wybrałam się na... Magda Super!! (1) Szukałam odpowiedniego i dobrze dobranego biustonosza.Przeglądałam... J rewelacja! (1) Sklep przy ulicy Dmowskiego: bardzo profesjonalna obsługa, panie potrafią... liwia Profesjonalizm godny polecenia (3) Panie z obsługi są cudowne. Potrafią świetnie dobrać odpowiedni rozmiar... Turek