Zawiedziona!! NIE POLECAM!!

Po przeczytaniu opinii o sklepie i profesjonalizmie Pań, wybrałam się na zakup. Panie bardzo miłe doradzały i wybrałyśmy model. Model był mniejszy o 2 rozm. niż dotychczas nosiłam. Niestety stanik w domu okazał się klapą gdyż biust mi z niego wypadał i strasznie się wrzynał w ciało. Biustonosza nie dało się nosić, więc poszłam do Pań przekonana iż wymienią mi go na większy, usłyszałam że faktycznie biustonosz źle leży i że nie mogę wymienić! TERAZ WIDAĆ JAK PANIE SĄ PROFESJONALNE. ZAWIODŁAM SIĘ NA SALONIE, BO TO BYŁ STRASZNIE DROGI ZAKUP. NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zawiedziona!! NIE POLECAM!!

Brardzo nam przykro, że jest Pani niezadowolona. Dajemy każdej Pani czas na zastanowienie się, tak aby mogła zobaczyć jak dany model się układa, jak leży pod ubraniem, jak się zachowuje w nim biust - nie nakłaniamy do zakupu, gdyż to klientka podejmuje decyzję.

W przypadku sklepów z bielizną nie przyjmuje się zwrotów - w szczególności, jeśli klientka przychodzi z problemem po 5 dniach od daty dokonania zakupu. Na pewno, gdyby przyszła Pani na drugi dzień, udałoby się temu zaradzić.

Z poważaniem ,

LINGERIA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracuję w sklepie z bielizną, ale nie jest to ligeria. Nie chcę

robić tutaj wrednej konkurencji, ale chciałam tylko powiedzieć, że lingeria ma strasznie dużą marżę na staniku. Też wiem, ile takie staniki kosztują od producenta i są to dużo mniejsze ceny niż tam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

hmm
no ja robiłam rozeznanie przed pójściem do lingerii i po moich zakupach tam również, sprawdzałam nawet na allegro... koszt stanika + przesyłka równały się cenie tego samego modelu.
Można wiec wiedzieć gdzie Pani pracuje? Albo gdzie można zakupić bielizne marek proponowanych przez lingerie w niższych cenach??

A obsługa jest tam rewelacyjna i w żadnym innym sklepie sie z tym nie spotkałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1