Wykupiłam groupon na strzyżenie, modelowanie i koloryzację. Długo by pisać o wystroju, brudzie i ogólnie złym odczuciu po wejściu do salonu. Najbardziej jednak załamująca jest jakość usług. TRAGEDIA! zażadne skarby nie korzystajcie z usług pani tam pracującej - po prostu żenada. W skrócie - źle nałożyła mi farbę ( dobrała tak kolor, że w rezultacie część włosów była czarna a odrosty rudawe!!!) i dodatkowo krzywo ścięła grzywkę. Gdyby nie pan Marcin, który tam jest fryzjerem (drugi raz musiał mi farbować i skrócić grzywkę zeby ją wyrównać) na pewno bym tego tak nie zostawiła.
Naprawdępiszę tylko dla Waszego dobra, jeśli już wykupiłyście groupon jak ja, zapisujcie się tylko do p. Marcina- fryzjer z powołania i jego mogę polecic, nieżle musiał sie nasilić, żeby naprawić to, co pani "fryzjerka" zepsuła.
Rzeczywiście obsługa pozostawia wiele do życzenia, musiałam siedzieć z mokrymi włosami pół godziny, ponieważ pani fryzjerka wzięła sobie klientkę z ulicy, wcześniej nie zapisaną. No i te ciągłe wychodzenie fryzjerów na papierosa i zostawianie klientów bez obsługi - nie do pomyślenia w profesjonalnym salonie. Ja już wiem, że wiecej tam się nie pojawię.