Nie polecam! (2) Nie polecam tego salonu. Mialam robiony kolor,odrost jasniejszy,reszta wlosow... kroliczek Tragedia (3) Koszmar w najgorszym wydaniu, brud plotkujące pracownice zero kompetencji,... BYŁA KLIENTKA OFIARA GROUPONU nie wiem, czego się czepiacie (3) P. Marcin strzygł mnie i farbował kilka razy, jeśli wymyślam sobie coś, co... Ruda
Polecam fryzjęrkę Panią Martę (1) Skusiłam się na ofertę tego salonu przypadkiem, chodziłam do swojej fryzjerki... bARABARA Tak zwany Kącik Piękna Horror (1) Skusiłam się na zakup kuponu na mikrodermabrazje w Kąciku Piękna znajdującym... Laurell odradzam korzystanie z Salonu Kącik piękna (1) Zakupiał ofertę na Mydeal drenaż całych nóg, przy czym okazało się , że... czarnula25 NIE POLECAM !!!!! (3) Hahahaha historia z salonem Piękna kobieta jest bardzo zabawna...... kupiłam... Ewelina Ale dramat ! (1) Pierwszy raz się spotkałam z czymś takim. Zakupiłam kupon na strzyżenie... Ewela MASAKRA - NIGDY TAM NIE CHODŹCIE!!!! (3) Kupując usługę na jednym ze znanych portali miała nadzieje na cudowną zmianę... Grusia Zadowolona klientka :) (1) Byłam dzisiaj w salonie pierwszy raz i mam nadzieję że nie ostatni.Wykupiłam... Lina Raczej nie polecam (1) Kiedyś byłam jeszcze w salonie Extravagance na dolnnej oruni.Marcin... agnieszka masakra (3) Od ok pół roku obserwuję "kreatywność" szefa tego... ona Totalna pomyłka (1) Kupiłam kupon z pewnego portalu „Kupon o wartości 229 zł na mycie,... Klientka była klientka - opinia (1) Witam obecnie są tam dwie młode dziewczyny i tak szczerze jestem załamana... była klientka bardzo słabo i nieprofesjonalnie jak w opisie salonu (1) Jedyną zaletą jaką dostrzegam to to że pani była miła. Ale uważam, że to za... Paulina OMIJAĆ !!! (2) Ten 'salon' to jakaś wielka pomyłka.. Brak jakiegokolwiek doświadczenia,... Niezadowolona Jestem mile zaskoczona!!!! (1) Byłam ostatnio na wizycie u Pani Kasi, oferta dotyczyla Pedicure i Manicure ,... Zadowolona Polecam (1) Witam, zakupilam niedawno na portalu grupowym zabiegi liposukcji... Majorka omijać szerokim łukiem. (1) Wykupiłam 2 gropuony na masaż gorącymi kamieniami. Wyraźnie prosiłam, żeby... tekla Niepoważni! (2) Przy drugiej wizycie przyjeżdżam... a tam drzwi zamknięte! Jeden telefon nie... Kasia