NIE POLECAM !!!!!
Hahahaha historia z salonem Piękna kobieta jest bardzo zabawna...... kupiłam groupon na farbowanie ze strzyżeniem dla mojej mamy... mial byc prezencik na zajączka...umowila sie, pojechala, na miejscu z fryzjerkami doszly do wniosku ze bedzie jej pasowac balejaż...- mialaby doplacic- OK!! drugi kolor,wiecej farby trzeba zuzyc... SZEF nagle stwierdzil ze takich reczy robic NIE MOZNA i odeslal moja mame do regulaminu grupona. Sam jest smieszny bo to ogromne bzdury, w regulaminie widnieje informacja ze jesli wartosc uslugi przekracza wartosc kuponu to mozna dopłacić. OK nie to NIE!!! Fryzjerki zapewiały ze groupon zwroci pieniadze. Hahahah w marzeniach, groupon napisał, ze nie odpowiadają za to że usługodawca nie wywiązał się z umowy. Kupon dałam siostrze i poszła na farbowanie 1 kolorem, wszystko bylo ok dopoki na sam koniec nie KAZANO jej doplacic 30zl za DLUGOSC WŁOSÓW!!!!!!!!! Hahaha komedia SZEF to żenujący człowiek!!! Na kuponie groupon nie było o tym mowy,w dodatku moja siostra ma włosy ledwo do ramion.... zapłaciła bo wyjścia nie miała.I dlatego ja piszę ten komentarz. NIGDY WIECEJ NIE SKORZYSTAMY Z USŁUG TEGO SALONU !!! I przestrzegamy wszystkie zainteresowane nim osoby!!