KOSMETYCZKA (1) Byłam wczoraj z grouponu w ich nowym salonie na manicure oraz pedicure... Monika Polecam wszystkim (4) Skorzystałam ostatnio z usług nowego na naszym osiedlu salonu. Trafilam w... Krystyna nie polecam (1) Niestety muszę wystawić negatywną opinię tego salonu a dokładnie jego usług.... Piszę ten komentarz w nadzieji,
Bardzo POLECAM!!! (1) Dzisiaj pierwszy raz byłam na wizycie w tym salonie. Pierwszy i na pewno NIE... Sylwia polecam (1) Byłam dziś na mikrodermabrazji... Szczerze mogę polecić! Salon może i... ania TRAGEDIA (1) Byłam w wielu salonach ale ten okazał się być najgorszym wyborem jaki mogłam... Paulina Nie polecam (1) Brak podstawowego sprzętu, beznadziejny wystrój, ogólnie nie polecam Kasia Okropnosc. (1) Moje wlosy po wizycie w tym lokalu wygladaja fatalnie. Ciecie okropne.... wa Jakas masakra!!! (1) Gdy spytalam fryzjera na jakich kosmetykach pracuje odpowiedzial ze farby sa... Mała Pan Marcin - REWELACJA !!! (1) Byłam w zakładzie 5 - go marca i faktycznie od progu "salon" może wystraszyć.... Ma-sia Moja opinia (1) Wykupiłam "Całkowitą zmianę wyglądu" za 129 zł. Kupon wart 700 zł, może i... daisy MASAKRA!!!!!! (2) NIEDAWNO BYŁAM NA LASEROWEJ REKONSTRUKCJI WŁOSÓW,AMPUŁKA,OZON IFARBA. TO... SANDRA Nie polecam! (1) Fryzjernie odwiedziłam z racji zakupionego Grouponu. Lokal pozostawia wiele... Kysia NIE POLECAM ! (1) Wykupiłam groupon na strzyżenie, modelowanie i koloryzację. Długo by pisać o... Marzena tragedia!!!!!!! (1) Szczerze radzę omijać ten salon szerokim łukiem!! Zero zainteresowania... niezadowolona klientka Polecam (1) Dla moich przedmówczyń ważniejsze jest czy spędzą u fryzjera 2, 3 godziny w... Dorota Dziwny "salon" fryzjerski (1) Po wejściu do gabinetu i odburkniętym dzień dobry Pani kosmetyczka i Pan... Mała mi Beznadzieja!!! (1) Nie polecam nikomu! Pan który ścina wogóle nie zainteresowany klientem.... inowefa nie (1) zdecydowanie nie polecam osobom lubiącym ładny wystrój...strasznie brudno i... blanka Zdecydowanie nie polecam (1) Dawno nie spotkałam się z tak złą obsługą! Pan, który pracuje tam jako... Marta