nie polecam
Niestety muszę wystawić negatywną opinię tego salonu a dokładnie jego usług. Wykupiłam kilka kuponów na portalu grupowym na strzyżenie wraz z rekonstrukcją i pilingi kawitacyjne. Z samego strzyżenia byłam zadowolona czego nie mogę powiedzieć o usługach kosmetycznych. Rekonstrukcja laserowa trwała dosłownie 1,5 min (gdzie na gruponie było napisane, że trzeba poswięcić na nią 30 min) Jeżeli chodzi o pilingi kawitacyjne to Pani kosmetyczka skończyła zabieg po 10 min tłumacząc, że bardzo ładnie i szybko oczyszcza się moją cerę. Chodzę regularnie na piling kawitacyjny i we wszystkich salonach w jakich byłam trwało to nie mniej niż 45 min( nie wspomnę już o klimacie jaki tworzy się przy tego typu zabiegach w innych salonach, relaksująca muzyka ciepły koc na nogi i sympatyczna Pani, z którą można miło porozmawiać) Wspomnę rowniez o zapisywaniu się na wizytę przez telefon kiedy poprosiłam, żeby powtórzono mi daty i godziny bym mogła zapisać pracownik tego salonu powiedział mi, że ma klientkę i nie ma czasu i przekaże telefon kolezance, która nie miała pojęcia o czym wcześniej rozmawiałam i musiałam jej wszystko od nowa tłumaczyc. oczywiście na miejscu pomylono godzinę mojej wizyty!