NIE POLECAM

nie bede ukrywac niezadowolenia mialam miec tam zakladane aparat na zeby ucieklam w pore poszlam do innego gabinetu poniewaz nigdy nie ufam jednemu okazalo sie ze mam dwa ubytki .W dental spa to przeoczyli jakim cudem wiadomo ze apart zaklada sie na zdrowe zeby dzieki Bogu ze nie zakladalam tam aparatu czekalo by mnie leczenie kanałowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pacjentka leczyła się w innym gabinecie,trafiła do mnie na konsultację ortodontyczną,w dodatku ze ściśle sprecyzowanym pytaniem odnośnie posiadanych licznych onleyów.

Pani była na wizycie ortodontycznej konsultacyjnej,na której uzyskała odpowiedz ,na zadane pytania na temat wady zgryzu i planu leczenia.Pani została odesłana też na konsultację protetyczną,w celu rozwiania wszelkich wątpliwości,w trosce o jej zdrowie i finanse.Z posiadanej przez nas dokumentacji wynika,że jest to praca poprawna,nie wymagająca żadnej korekty.Niewielką korektę w zgryzie dokonał jeden z lekarzy na prośbę pacjentki.Nie stosujemy zasad nieuczciwej konkurencji,dlatego jeśli przychodzi do nas pacjent,który ma swojego dentystę i przychodzi z konkretnym problemem ortodontycznym,protetycznym,implantologicznym,endodontycznym czy parodontologicznym,to rozwiązujemy ten konkretny problem i dajemy dalsze wytyczne dla lekarza prowadzącego.Tym bardziej,że współpracujemy z wieloma gabinetami,które do nas swoich pacjentów odsyłają z różnymi problemami.Nie miała Pani takiej próchnicy,której konsekwencją byłoby leczenia kanałowe zębów,byłoby to widoczne na zdjęciu,które jest w naszym posiadaniu.Była to pewnie jakaś próchnica początkowa,ale podkreślam,że nie odbyła Pani u nas konsultacji ogólnej,nie wyraziła Pani też chęci leczenia ubytków w naszym gabinecie.W obu przypadkach otrzymałaby Pani szczegółowy diagram z zaznaczonymi wszystkimi ubytkami.Również,gdyby Pani zdecydowała się podjąć leczenie ortodontyczne ,odesłana zostałaby do swojego dentysty w celu wyleczenia wszystkich ubytków.Często bywa tak,że lekarz prowadzący jeszcze coś przeoczy,a my odsyłamy pacjenta nawet z małymi plamkami próchnicowymi.Nie podjęła Pani kroków w celu założenia aparatu ortodontycznego,więc Pani stwierdzenie,że zakładam zamki na próchnicę,jest oczerniające moją osobę ,moją wiedzę i doświadczenie zawodowe.Dotyczy to też sytuacji,jeśli taką opinię wydał inny lekarz.
Pani zdjęcie obejrzało 4 lekarzy .Jest ono niezbitym dowodem,którym możemy się w każdej chwili obronić.
W dalszym ciągu podtrzymujemy naszą opinię lekarską,jednocześnie cieszymy się,że znalazła Pani lekarza,który sprosta Pani oczekiwaniom.
Z poważaniem
Honorata Sroczyńska

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu

cyt:że nie odbyła Pani u nas konsultacji ogólnej,nie wyraziła Pani też chęci leczenia ubytków w naszym gabinecie.
To na jakiej konsultacji ja byłam półogólnej ??Byłam u was dwa razy na higienizacji za każdym razem robiono mi piaskowanie i odsyłano do domu a ostatni raz jak byłam Pani Stomatolog powiedziala ze nie mam ubytków i zapraszamy za pół roku !!! W jaki spsób mialam leczyc u was zeby skoro na wstepie nie zdiagnozowano ubytkow?? bylam u Pani wyłacznie pod kontem konsultacji ortodontycznej w zwiazku z onleyami jakie mialam zakldane w innym gabinecie i tylko dlatego wstrzymalam sie z decyzja bo była obawa ze mogą popękac nie rozumiem polityki tej kliniki czyli gdybym miala miec zakladany aparat to lekarz zrobil by przeglad ale skoro przychodze co pol roku na kontrole to sie tego nie robi nie no to jest jakas paranoja .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3