NIE POLECAM

W zeszłym roku organizowaliśmy wesele. Impreza udana dzięki rodzinie, wspaniałej atmosferze i grającej muzyce. Co do menu... Po weselu się dowiedziałam, że nie każdy się najadł przy obiedzie, że sałatki nie były równomiernie porozstawiane na stole (czyżby zabrakło półmisków czy zimnych przekąsek?). GOŚCIE MOI BYLI GŁODNI. Rano jak przyjechaliśmy po kwiaty, tort i resztę jedzenia, okazało się, że kwiaty są, tort jest, a z wesela jedzenia zostało tyle co na śniadanie dla 2 osób! Może ceny porównywalne, jak przeczytałam w jednej z opini, ale ilość jedzenia dla gości nieporównywalnie mniejsza. Jak jeżdżę na wesela, to jedzenia zostaje, że przez dwa dni można bybyło gosci w domu trzymać, a my po zakupy do sklepu by móc grilla chociaż zrobić. Miejsce magiczne, obsługa miła, nestety, przycinają na ilości jedzenia.Polecam inne miejsca. Mam nadzieję, że zmieni sie polityka kierownictwa. Dla mnie pozostał niesmak.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM

ilość jedzenia to jest masakra na naszej imprezie zabrakło wszystkiego,nawet do tego stopnia ,że kelnerka poinformowała nas ,że makaron do rosołu się skończył.Surówki na 30 osób dostaliśmy jak dla 4 osób a kelner noszący dania do innego stołu sam nam powiedział że na kuchni są pomylone zamówienia i na inne stoły szły podwójnie surówki.Wstyd maksymalny dla gości niestety zachwycili się tylko pięknym krajobrazem.Zdecydowanie w Godding stawiają na kasę a nie zachwyt gości .No ale kiedyś te dobre czasy się skończą ale na szczęście dobrych restauracji jest coraz więcej i są naprawdę godne polecenia.W żadnej innej restauracji nie spotkaliśmy się z tym ,żeby taką kasę liczyć za kawy i herbaty nalewane z termosów .Do tego służą ekspresy przelewowe ale termosy?Jedną imprezę nie udaną zaliczyliśmy a przed kolejnymi trzeba wszystkich przestrzec!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM

Witam serdecznie,
Wlasnie sie zastanawiam nad weselem w Godding bo jak wszyscy wspominaja miejsce jest magiczne. Niestety obecnie nie mieszkam w Gdansku wiec nie wiem jakie inne, podobne miejsca sa w Trojmiescie.

Czy ktos moglby polecic? Wszystkie, ktore znalazlam na internecie nie maja juz miejsc:-( Z gory dziekuje za kazda podpowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0