NIE POLECAM

Bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta. 1,5 h przed planowaną wizytą dostałam sms, że wizyta zostaje odwołana, wiedząc że są to rzęsy ślubne. Zero odzewu na telefony i sms.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: NIE POLECAM

Witam... równiez jestem zawiedziona !!! Efekt jest rzeczywiscie ale niestety bardzo krotkotrwały !!! Rzęsy lecą zaraz po wyjsciu...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: NIE POLECAM

Jestem stała klientka Róży ,usługa jaka wykonuje jest na najwyższym poziomie!!! Korzystałam z usług wielu stylistek a raczej pseudostylisyek rzes ale efekty byly marne- rzesy nie wygladaly estetycznie lub byly posklejane itp. W koncu trafiłam do Rozy i to byl strzał w dziesiątkę! Każdemu serdecznie polecam z czystym sumieniem,swoja prace wykonuje starannie,rzesy wygladaja naturalnie- w moim przypadku choc zalezy to od upodobań,przy zabiegu dopełniania kazda rzese dokladnie przegląda i ściąga odrost jezeli jest taka potrzeba lub poprostu dokleja nowa.Nie kazda stylistka tak postępuje,wiekszosc poprostu dokleja rzesy do nowych. U Rozy tak nie jest. Polecam metodę 2 do 1 rzesy wygladaja swietnie rewelacyjnie!!! do tego efekt utrzymuje sie bardzo dlugo. Jak ktos pisze ze zaraz po "wyjściu rzesy odpadają" to oczywiste ze robi bo ma zle intencje ,chce zaszkodzić czy zepsuć dobra reputacje oraz podważyć umiejętności Rozy. Używając nawet najgorszego kleju i bycie najgorsza stylistka rzes nie da efektu ze rzesy zaraz po zabiegu odpadną. ..na zdrowy rozsądek jezeli kupi pani sweterek w sklepie a zaraz po wyjściu zauważy pani ze jest porwany uszkodzony to chyba pani go zareklamuje?czemu nie złożyła pani reklamacji u Rozy!??? Chodzi tam moich sporo kolezanek i kazda jest zadowolona nigdy nie bylo problemu ze "rzesy odpadły" Polecam zastanowić sie nad pisaniem nieprawdziwych komentarzy bo " what goes around comes around..."zamiast podkładać świnie zajmijcie sie panie czyms pożyteczniejszym chociażby posprzatajcie w domu czy ugotujcie jakis dobry obiad zaprosicie znajomych albo weźcie sie do roboty i moze jakis kursik u Rozy?Postaracie sie to moze jej dorownacie a zdarza sie ze uczeń przerasta mistrza i wtedy juz nie bedziecie mialy czasu na głupoty i pisanie takich bzdur! Jezeli jest taka potrzeba podam nr telefonu do siebie i do znajomych korzystających z usług Rozy na dowód tego ze Te negatywne opinie nie sa prawdziwe!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8