Salon 4 Lashes & Nails

Przedłużanie rzęs

Gdańsk, al. Grunwaldzka 129

Polecam (1) Rzeski bardzo dobrze się trzymaja naprawde polecam fachowa miła obsługa... Marta Rzesy (1) Rzęsy zrobione naprawdę bardzo dobrze. Ale Pani nerwowa. Powtarzanie... Klientka 4/6 (1) Jesli chodzi o rzesy- idealne! dlugo sie trzymaja, aplikacja tez przebiega... Lara
Stała klientka (1) Moja Panią od rzęs jest Varsi, pełen profesjonalizm, miła, sympatyczna i... Ewa Pani Magda (1) Pani Magda świetnie przedłuża rzęsy, metodą 1:1. Jest cierpliwa, dokładna i... Maria Łukowicz Panii Rózo dzięki za efekt . Moje oko wygląda super. (1) Tylko tam oddam swoje oko czyli w dobre ręce . Magdalena PROFESJONALIZM (3) Jedna z najlepszych stylistek rzęs w Trójmieście. Bardzo przyjemna, miła,... Eliza Piekne rzesy (1) Rzesy przedłużone przez Roze wygladaja pieknie, sa starannie wykonane,efekt... Hania NIE POLECAM (3) Bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta. 1,5 h przed planowaną wizytą... Modi Mistrzostwo świata !!!!! (1) Trafiłam do Pani Róży z polecenia. Profesjonalna, dokładna,skrupulatna i do... CZARNULA44 prawdziwa profesjonalistka! (1) Rzęsy przedużam od kilku i nigdy nie spotkałam się z takim profesjonalizmem... Alex PERFEKCYJNIE (1) Polecam każdej kobiecie pragnącej pięknych rzęs , właśnie P. Róże Delikatność... klient fantastycznie wykonana praca (2) Widać , że Pani Róża to kocha. Pierwszy raz zdecydowałam sie na rzęsy i... L PEŁEN PROFESJONALIZM!!! (1) Jak najbardziej polecam, rzęsy u Pani Róży są wykonane dokładnie, starannie i... Sylwia Polecam ;) (1) Rzęski są super zrobione. Pięknie wyglądają i co najważnięjsze długo się... Paula POLECAM :) (1) Szczerze wszystkim polecam:) Nigdy nie odważyłabym się zrobić rzęs u kogoś... Katarzynka :) Polecam! (1) Próbowałam przedłużać rzęsy gdzie indziej- jednak wróciłam do Róży bo moim... Ania Polecam! (1) Róża jest bardzo oddana swojej pracy, podchodzi do niej bardzo... Ala POLECAM ! (1) Miła obsługa ! Przestępne ceny ! Rzęski piękne i długo się trzymają ! NIC... Sylwia POLECAM (1) Polecam wszystkim dziewczynom, które zastanawiają się u kogo przedłużyć... MM