NIE POLECAM!

Temat dostępny też na forum: Apteka Infarmed
Kupiłam dzisiaj 3 lekarstwa i zapłaciłam 65 zł... Sinufast poleciła mi farmaceutka zamiast Sinupret, który kazała mi brać lekarka (rzekomo tańszy zamiennik). Zapłaciłam za niego aż 29 zł, a jak sprawdziłam potem w innych aptekach - można go dostać już od 10 zł...
Kupiłam też Strepsils Intensive, za który zapłaciłam 27,50 - normalnie można go dostać od 15 zł... Dlatego już nigdy nie zrobię zakupów w tej DROGIEJ aptece!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE POLECAM!

a to apteka przy przychodni?

Tak - zaraz przy Przychodni Jasień

A ja polecam.
Jestem stałą pacjentką tej apteki. Farmaceutki w tej aptece są zawsze uprzejme, empatyczne, dzielą się swoją wiedzą za darmo!!! Pomagają zdobyć leki, zamawiają na życzenie konkretnego pacjenta.
Sinupret jest droższy od sinufastu (kupuję ten lek często, również w aptece internetowej) cena sinupretu generalnie oscyluje w granicach 36-45 zł zależnie od apteki. Jest sinupret z importu równoległego bez polskiego opisu- nieco tańszy. Mam dystans do tych leków z importu.
Jeśli chodzi o ceny...
Znam wiele droższych aptek w Gdańsku. To jak kupować w supermarkecie i w sklepie osiedlowym. To samo masło kupuję za 1,99 albo 4,90.
Proszę tez pamiętać też, że ceny w aptece ustala właściciel i to nie zawsze jest ta sama osoba, która stoi za pierwszym stołem. Farmaceutom należy się duży szacunek. Obecnie najczęściej pracują bardzo ciężko na swoje pensje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żenująca autopromocja