Domanos - ocena (1) Co do obsługi to bez zastrzeżeń. Taka niska ocena według mnie jest za bardzo... Domanos Rob - ocena (1) Apteka w Kowalach na Staropolskiej - nigdy więcej mnie u siebie nie... Rob Kamil - ocena (1) Jechałem z polecenia od znajomych, a teraz polecam wszystkim Kamil
M - ocena (1) 100% droższe leki, niektóre 50%...właśnie wróciłem z apteki i porównałem z... M zawiedziona - ocena (1) Bardzo drogo. Nawet dwukrotne przebicie, nie polecam zawiedziona Roman - ocena (1) Bez zastrzeżeń miła i fachowa obsługa Roman Barbara - ocena (1) Jestem pełna podziwu i wdzięczności dla pań farmaceutek pracujących w aptece... Barbara Tomasz - ocena (1) Mega droga apteka. Szampon Nizoral 100% droższy niż w innych aptekach. Nie... Tomasz Marcin - ocena (1) Daję 1 gwiazdkę bo nie mogę dać 0. Ceny w tej aptece to skandal. Leki... Marcin Beata - ocena (1) Uwaga na bardzo zawyżone ceny np. Multilac 20 sprzedano mi za 60zł, Valused... Beata Jan - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej apteki! Obsługa jest niezwykle... Jan Obserwator - ocena (1) Najlepsza apteka jaką znam Obserwator Klient - ocena (1) Sprzedając lek z krótkim terminem przydatności dobrze byłoby poinformować... Klient Czesio140 - ocena (1) Nie sprzedano mi antybiotyku z recepty z roztargnienia. Masakra. Fatalna... Czesio140 Stała klientka - ocena (1) Kiedyś jedna z moich ulubionych aptek, nigdy się nie zawiodłam i mogłam... Stała klientka Barbara - ocena (1) Jestem wieloletnią klientką. Kupuje zawsze dobre i sprawdzone produkty,... Barbara Klient już innych aptek - ocena (1) Ototalgin krople 10 g do uszu w Aptece przedrożone o całe 20 zł czyli płacimy... Klient już innych aptek marek - ocena (1) bardzo dobra, kompetentna i miła obsługa marek Adam Nieroda - ocena (1) Bardzo dobra apteka. Korzystam z niej (z przerwami) w zasadzie od początku.... Adam Nieroda Jan kaczkowski - ocena (1) 29.07.24 godz.18:15 Pracownica niemiła,opryskliwa sprawiająca wrażenie pracy... Jan kaczkowski