Jan kaczkowski - ocena (1) 29.07.24 godz.18:15 Pracownica niemiła,opryskliwa sprawiająca wrażenie pracy... Jan kaczkowski Maria - ocena (1) Dzień dobry. Właśnie skorzystałam z usługi zakupu leków w aptece kalinowa i... Maria Wiktoria - ocena (1) Bardzo miłe farmaceutki, ale apteka droga. Można zamawiać i odbierać w tej... Wiktoria
Kasia P. - ocena (1) Obsługa w aptece jest wyjątkowo miła i niezwykle profesjonalna. Bardzo... Kasia P. Marcelina - ocena (1) Polecam w 100% apteke Marcelina Krzysztof T - ocena (1) Super apteka oraz Super obsługa zwłaszcza mgr Sylwia . Bardzo Polecam !! Krzysztof T klientka - ocena (1) Korzystałam kilka razy. Pan farmaceuta zawsze uprzejmy, udzielał... klientka Gregor - ocena (1) Bardzo dobra, fachowa i sympatyczna obsługa. Polecam Gregor Krzysztof - ocena (1) Najlepsza ,najlepiej zaopatrzona ,miła obsługa Krzysztof Joanna - ocena (1) Nowa apteka, bardzo korzystne ceny. Joanna Stefek2 - opinia (2) apteka z bandyckimi cenami! nie polecam. Kapsułki Omega 3 -60 szt kupiłem u... Stefek2 Marta R - ocena (1) Profesjonalny i pomocny personel Marta R Mirek - ocena (1) super zaopatrzona apteka Mirek Adj - ocena (1) Najdroższa apteka, dwa leki strepsils, orofar na gardło 72 zł, normalnie 46... Adj Jacek Pilawski - ocena (1) Zostałem stałym klientem dzięki wspaniałej obsłudze , doradztwo,... Jacek Pilawski As - ocena (1) Ceny o 30-50% wyzsze niz w innych aptekach As Jacek - ocena (1) Super apteka i personel. Bardzo mila Pani wobec braku lekarstwa na rynku... Jacek Zadowolona klientka - opinia (1) Nowa super profesjonalna farmaceutka w aptece, świetnie zna się na cukrzycy i... Zadowolona klientka Tomasz - opinia (1) masakra czekałem na towar tydzień czasu, jak się upomniałem o przesyłkę to... Tomasz RaV - opinia (1) Najgorsza możliwa apteka. Szczerze odradzam. Kupowałem lek na receptę dla... RaV