Beata - ocena (1) Uwaga na bardzo zawyżone ceny np. Multilac 20 sprzedano mi za 60zł, Valused... Beata Jan - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej apteki! Obsługa jest niezwykle... Jan Obserwator - ocena (1) Najlepsza apteka jaką znam Obserwator
Klient - ocena (1) Sprzedając lek z krótkim terminem przydatności dobrze byłoby poinformować... Klient Czesio140 - ocena (1) Nie sprzedano mi antybiotyku z recepty z roztargnienia. Masakra. Fatalna... Czesio140 Stała klientka - ocena (1) Kiedyś jedna z moich ulubionych aptek, nigdy się nie zawiodłam i mogłam... Stała klientka Barbara - ocena (1) Jestem wieloletnią klientką. Kupuje zawsze dobre i sprawdzone produkty,... Barbara Klient już innych aptek - ocena (1) Ototalgin krople 10 g do uszu w Aptece przedrożone o całe 20 zł czyli płacimy... Klient już innych aptek marek - ocena (1) bardzo dobra, kompetentna i miła obsługa marek Adam Nieroda - ocena (1) Bardzo dobra apteka. Korzystam z niej (z przerwami) w zasadzie od początku.... Adam Nieroda Jan kaczkowski - ocena (1) 29.07.24 godz.18:15 Pracownica niemiła,opryskliwa sprawiająca wrażenie pracy... Jan kaczkowski Maria - ocena (1) Dzień dobry. Właśnie skorzystałam z usługi zakupu leków w aptece kalinowa i... Maria Wiktoria - ocena (1) Bardzo miłe farmaceutki, ale apteka droga. Można zamawiać i odbierać w tej... Wiktoria Kasia P. - ocena (1) Obsługa w aptece jest wyjątkowo miła i niezwykle profesjonalna. Bardzo... Kasia P. Marcelina - ocena (1) Polecam w 100% apteke Marcelina Krzysztof T - ocena (1) Super apteka oraz Super obsługa zwłaszcza mgr Sylwia . Bardzo Polecam !! Krzysztof T klientka - ocena (1) Korzystałam kilka razy. Pan farmaceuta zawsze uprzejmy, udzielał... klientka Gregor - ocena (1) Bardzo dobra, fachowa i sympatyczna obsługa. Polecam Gregor Krzysztof - ocena (1) Najlepsza ,najlepiej zaopatrzona ,miła obsługa Krzysztof Joanna - ocena (1) Nowa apteka, bardzo korzystne ceny. Joanna