Michał Ptak - opinia (1) Miła obsługa zawsze mają to co człowiekowi potrzeba Michał Ptak zbigniewboniek10 - opinia (1) bardzo miła kierownik apteki, pełen profesjonalizm, ceny są adekwatne do... zbigniewboniek10 Marcin - opinia (1) Super szybka oraz miła obsługa. Panie bardzo pomocne. Marcin
WaldekKaszubski - opinia (1) Koszmarnie wysokie ceny Ostatnio za butelkę Glimbaxu i 8 saszetek gripexu... WaldekKaszubski Zdegustowana - opinia (1) Sklep w którym stałych klientów traktuje się jak złodziei. Zdecydowanie nie... Zdegustowana Iwona - opinia (1) Bardzo nieuprzejma obsługa, nie polecam tej apteki Iwona Marek - opinia (1) Niemiła i arogancka obsługa, nie polecam. Marek Maciej - opinia (1) ceny między 50% a 100% wyższe niż w pozostałych aptekach Maciej Natalia - opinia (1) bardzo polecam, miło w przystępnych cenach Natalia Basia - opinia (1) W tej aptece często brakuje leków. Ostatnio był problem z tabletkami... Basia Michał - opinia (1) Jadę 50 km do apteki bo maja rzekomo lekarstwo na stanie, niestety po... Michał Kam - opinia (1) Miła sympatyczna obsługa Panie pomocne Polecam Ceny jak wszędzie Kam Elżbieta - opinia (1) Arogancka i opryskliwa kierownik apteki nie zachęca do ponownych odwiedzin . Elżbieta Iwona - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, panie w Aptece zawsze rzeczowo doradzą, pełny... Iwona Dorota - opinia (1) Szczerze jestem bardzo zadowolona moja Pani doktor rodzinna jest znakomitym... Dorota sopocianka - opinia (1) Jest to moja ulubiona apteka od wielu, wielu lat. Przychodzę często i po leki... sopocianka Maciej - opinia (1) sprawna i miła obsługa, ceny przystępne Maciej Miłka - opinia (1) Pani obsługująca wprowadziła mnie w błąd, co do osiągalności leku i zamiennika. Miłka Oli - opinia (1) Dobra spokojna obsługa,brak leku zamówiony zawsze na czas. Oli Rozczarowany po raz n-ty klient - opinia (1) Jeśli kiedykolwiek rozpisany zostanie konkurs na najgorzej zaopatrzoną aptekę... Rozczarowany po raz n-ty klient