Stefek2 - opinia (2) apteka z bandyckimi cenami! nie polecam. Kapsułki Omega 3 -60 szt kupiłem u... Stefek2 Marta R - ocena (1) Profesjonalny i pomocny personel Marta R Mirek - ocena (1) super zaopatrzona apteka Mirek
Adj - ocena (1) Najdroższa apteka, dwa leki strepsils, orofar na gardło 72 zł, normalnie 46... Adj Jacek Pilawski - ocena (1) Zostałem stałym klientem dzięki wspaniałej obsłudze , doradztwo,... Jacek Pilawski As - ocena (1) Ceny o 30-50% wyzsze niz w innych aptekach As Jacek - ocena (1) Super apteka i personel. Bardzo mila Pani wobec braku lekarstwa na rynku... Jacek Zadowolona klientka - opinia (1) Nowa super profesjonalna farmaceutka w aptece, świetnie zna się na cukrzycy i... Zadowolona klientka Tomasz - opinia (1) masakra czekałem na towar tydzień czasu, jak się upomniałem o przesyłkę to... Tomasz RaV - opinia (1) Najgorsza możliwa apteka. Szczerze odradzam. Kupowałem lek na receptę dla... RaV Klient - opinia (1) Odkąd w aptece pracuje jedna bardzo niemiła pani omijam to miejsce z daleka.... Klient Michał Ptak - opinia (1) Miła obsługa zawsze mają to co człowiekowi potrzeba Michał Ptak zbigniewboniek10 - opinia (1) bardzo miła kierownik apteki, pełen profesjonalizm, ceny są adekwatne do... zbigniewboniek10 Marcin - opinia (1) Super szybka oraz miła obsługa. Panie bardzo pomocne. Marcin WaldekKaszubski - opinia (1) Koszmarnie wysokie ceny Ostatnio za butelkę Glimbaxu i 8 saszetek gripexu... WaldekKaszubski Zdegustowana - opinia (1) Sklep w którym stałych klientów traktuje się jak złodziei. Zdecydowanie nie... Zdegustowana Iwona - opinia (1) Bardzo nieuprzejma obsługa, nie polecam tej apteki Iwona Marek - opinia (1) Niemiła i arogancka obsługa, nie polecam. Marek Maciej - opinia (1) ceny między 50% a 100% wyższe niż w pozostałych aptekach Maciej Natalia - opinia (1) bardzo polecam, miło w przystępnych cenach Natalia