Michał - opinia (1) Wygodnie bo apteka jest w przychodni. Dostałem wszystko co potrzebowałem. Michał Wiesław - opinia (1) ból zżera stawy...szczęki ,, złego rozrywają cię na strzępy..idziesz,a tak... Wiesław Zdzisław - opinia (1) Polecam tą Aptekę, miła obsługa.Panie doradzą, pomogą, poszukają.Poświęcają... Zdzisław
Iwonka - opinia (1) Polecam. Miła obsługa i zawsze dobrze doradzą. Nie ma może najniższych cen,... Iwonka E.R. - opinia (1) Bardzo dobry klimat apteczny, dobre doradztwo i miła obsługa. Polecam. E.R. Agnieszka - opinia (1) Najgorsza apteka w jakiej byłam. Braki w asortymencie i wszystko trzeba... Agnieszka Wrrr - opinia (1) Nie polecam tej Apteki przez to co mnie dziś spotkało. Starsza Pani w siwych... Wrrr paniusia - opinia (1) apteka nie zna zasad refundacji paniusia Piotr T - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówienia online. Apteka Gemini jest solidna i... Piotr T Ewa - opinia (1) Zamówienie złożyłam w piątek o godzinie 20, w sobotę z rana już było do... Ewa jolacia - opinia (1) bardzo dziekuję za sprawną obsługę szybko otrzymałam ! jolacia Bogdan - opinia (1) Apteka skutecznie realizuje wszystkie moje recepty na leki bardzo trudno... Bogdan Agnieszka - opinia (2) Niektóre z pań tam pracujących nie mają bladego pojęcia o lekach, które... Agnieszka Wysoka cena leku na recepte (1) W DOZ Gdynska w Gdansku mama seniorka zapłaciła za 2 op. leku na nadciśnienie... Agnieszka Rodzinna apteka (1) Jest to chyba jedna z nielicznych niesieciowych aptek w centrum Gdyni, dzięki... Karol Nie jest tanio ale profesjonalnie (1) Czytam poprzednie opinie i jestem lekko zdziwiony. Czuję się jakbym przez... Ufon olo - opinia (1) Nie polecam. Bardzo wysokie ceny, personel mało pomocny, jakby pracował za... olo Najmilsza apteka na świecie! (1) Nigdzie nie spotkamy tak miłej i pomocnej Pani farmaceutki - tak powinna... Kuba Apteka od serca (1) Polecam zakupy leków w Aptece od Serca w Radzyminie. Panie farmaceutki są... Jakub Łucja - opinia (1) Lubie robić tam zakupy. Praktycznie zawsze wszystko jest od ręki albo można... Łucja