przystepne ceny, miła obsługa (1) Odkad odkryłam apteke Gemini przy Świetojańskiej, zaopatruję się tylko tam,... Maria Tanio, sprawnie ale się zawiodłam. (1) Ceny jedne z najniższych z racji sieci Gemini. Obsługa bardzo sprawna. Ale na... K Tanio ale... (1) Ceny jedne z najniższych z racji sieci Gemini. Obsługa sprawna. Ale na moją... K
Było całkiem dobrze! (2) Kolejki same się tworzyły bo klientów zawsze dużo! "Ktuś" wpadł na genialny... Robert Taniej niż gdzie indziej (1) Jestem częstym klientem i polecam zakupy w tej sieci. Wszystkie leki... Katarzyna Apteka z Super Obsługą (1) Nieliczna apteka ze świetną obsługą. Profesjonalne, a przy tym ludzkie... Sardeńczyk Niedostępne produkty, niemiła obsługa (2) Apteka rzekomo jest czynna do godziny 20:00 ale już o godzinie 19:00 nie... P. S. Panie pakowaczki (1) Brak wyobraźni Pań pakujących produkty. W rezultacie dostajemy czekoladę o... @ Fachowa, sympatyczna obsługa (1) Jestem stałą klientką apteki. Ogromne wyrazy uznania dla załogi- pracujące... Maja Opinia o poziomie obsługi (1) Panie bardzo sympatyczne i przyjaźnie traktujące klientów. Bardzo dobra... Andrzej Malwiński Ulubiona apteka (1) Jestem stałą klientką od ponad roku. Obsługa młoda, baaardzo miła,... Ewa Nie polecam Geminii/ długi czas oczekiwania na przesylkę !!! (1) Geminii to apteka, która NIE realizuje zamówień w uzgodnionym terminie 48... Rozczarowana Drogo i opryskliwa obsługa (1) Drogo i niemiła obsługa. Nie polecam. H Miła i pomocna obsługa (1) Liczne promocje, dobra lokalizacjs, przesympatyczna obsługa zwłaszcza Pani... Aleksandra Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa - zawsze z uśmiechem na twarzy :) Szeroki... Magda Polecam aptekę (1) Miła, kompetentna obsługa, dobre zaopatrzenie - polecam! Monika Najlepsza apteka (1) Panie przemiłe. Zawsze doradzą i pomogą. Jedna z Pan ostrzegła mnie przed... Beata Najgorsza apteka (1) Najgorsza apteka do jakiej mogłam trafić. Bardzo niemiła obsługa. Farmaceutka... u straszne ceny (1) rzeczywoscie ceny to kalas masakra i nieporozumienie kamila Rewelacja (1) Kupuję w tej aptece już któryś raz i jestem bardzo zadowolona! Dobre ceny,... Kaja