Najdroższe leki świata (1) To jest jakaś kpina i ździerstwo, poszedłem tam po leki na receptę bo moją... Piotr Najlepsza apteka wTrojmiescie (1) Korzystalam z ich usług w okresie ciężkiej choroby w rodzinie, w okropnych... Magda Dobrze zaopatrzona apteka (1) Bardzo pomocny personel oraz dobrze zaopatrzona apteka Wioletta
Apteka z duszą (1) Miło się zaskoczyłam, że w okolicy jakim są Karczemki była apteka gdzie Pani... Krystyna Drożyzna (1) Jak w tytule.. Droga apteka z cenami odbiegajacymi zdecydowanie od innych aptek. Danziger Polecam! (1) Juz kolejny raz robiłam zakupy internetowe w tej aptece, pomimo iż mieszkam... Aleksandra Jedyną zaletą to bliskość przychodni (1) Odradzam. Pani farmaceutyka wpycha suplementy które akurat zalegają na... Monia drogo (1) za tabletki, które w innej aptece można kupić za 14zl,w Jaskółczej za 24zł!!... b Apteka z profesjonalną obsługą klienta (1) Zamówiłam kilka sztuk leków i po otwarciu paczki niestety jednego... Justyna uwielbiam (1) dla malucha i mamy - uwielbiam ;) ania W antidotum nie kupujcie (1) Apteka blisko przychodni ale ceny z kosmosu Klient przystepne ceny, miła obsługa (1) Odkad odkryłam apteke Gemini przy Świetojańskiej, zaopatruję się tylko tam,... Maria Tanio, sprawnie ale się zawiodłam. (1) Ceny jedne z najniższych z racji sieci Gemini. Obsługa bardzo sprawna. Ale na... K Tanio ale... (1) Ceny jedne z najniższych z racji sieci Gemini. Obsługa sprawna. Ale na moją... K Było całkiem dobrze! (2) Kolejki same się tworzyły bo klientów zawsze dużo! "Ktuś" wpadł na genialny... Robert Taniej niż gdzie indziej (1) Jestem częstym klientem i polecam zakupy w tej sieci. Wszystkie leki... Katarzyna Apteka z Super Obsługą (1) Nieliczna apteka ze świetną obsługą. Profesjonalne, a przy tym ludzkie... Sardeńczyk Niedostępne produkty, niemiła obsługa (2) Apteka rzekomo jest czynna do godziny 20:00 ale już o godzinie 19:00 nie... P. S. Panie pakowaczki (1) Brak wyobraźni Pań pakujących produkty. W rezultacie dostajemy czekoladę o... @ Fachowa, sympatyczna obsługa (1) Jestem stałą klientką apteki. Ogromne wyrazy uznania dla załogi- pracujące... Maja