Gorąco Polecam! (1) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny, szeroki wachlarz produktów. Maciej Zawsze pomogą (1) Jestem pacjentką od wielu lat. Obsługa miła. Leki przepisywane na pół roku... Beata Najdroższe leki świata (1) To jest jakaś kpina i ździerstwo, poszedłem tam po leki na receptę bo moją... Piotr
Najlepsza apteka wTrojmiescie (1) Korzystalam z ich usług w okresie ciężkiej choroby w rodzinie, w okropnych... Magda Dobrze zaopatrzona apteka (1) Bardzo pomocny personel oraz dobrze zaopatrzona apteka Wioletta Apteka z duszą (1) Miło się zaskoczyłam, że w okolicy jakim są Karczemki była apteka gdzie Pani... Krystyna Drożyzna (1) Jak w tytule.. Droga apteka z cenami odbiegajacymi zdecydowanie od innych aptek. Danziger Polecam! (1) Juz kolejny raz robiłam zakupy internetowe w tej aptece, pomimo iż mieszkam... Aleksandra Jedyną zaletą to bliskość przychodni (1) Odradzam. Pani farmaceutyka wpycha suplementy które akurat zalegają na... Monia drogo (1) za tabletki, które w innej aptece można kupić za 14zl,w Jaskółczej za 24zł!!... b Apteka z profesjonalną obsługą klienta (1) Zamówiłam kilka sztuk leków i po otwarciu paczki niestety jednego... Justyna uwielbiam (1) dla malucha i mamy - uwielbiam ;) ania W antidotum nie kupujcie (1) Apteka blisko przychodni ale ceny z kosmosu Klient przystepne ceny, miła obsługa (1) Odkad odkryłam apteke Gemini przy Świetojańskiej, zaopatruję się tylko tam,... Maria Tanio, sprawnie ale się zawiodłam. (1) Ceny jedne z najniższych z racji sieci Gemini. Obsługa bardzo sprawna. Ale na... K Tanio ale... (1) Ceny jedne z najniższych z racji sieci Gemini. Obsługa sprawna. Ale na moją... K Było całkiem dobrze! (2) Kolejki same się tworzyły bo klientów zawsze dużo! "Ktuś" wpadł na genialny... Robert Taniej niż gdzie indziej (1) Jestem częstym klientem i polecam zakupy w tej sieci. Wszystkie leki... Katarzyna Apteka z Super Obsługą (1) Nieliczna apteka ze świetną obsługą. Profesjonalne, a przy tym ludzkie... Sardeńczyk Niedostępne produkty, niemiła obsługa (2) Apteka rzekomo jest czynna do godziny 20:00 ale już o godzinie 19:00 nie... P. S.