Opinia (1) Super niskie ceny. Zawsze uśmiechnięty personel. Można liczyć na fachową... Dawid Pani Kinga z Apteki Centrum w C.H. Kaszuby (1) 2018 03 20 byłem w aptece po lek na problemy z katarem. Działo sie to koło... Zakatarzony Brak profitu (1) Zrobiłam w internetowej aptece Gemini kilka razy zakupy na łączną sumę ponad... Pani
Najserdeczniejsza obsluga ever (1) To jest na 100000% Apteka SERDECZNA, cały personel łącznie z Panią... Katarzyna Kiepsko (1) Jedyna apteka w ktorej mloda blondynka z obdlugi nie przestrzega obslugi... Agnieszka Miła i pomocna obsluga. (1) Pani Aleksandra bardzo pomogła mi i doradziła z lekami. Tacy powinni być... Mateusz Najlepsza (1) Profesjonalne porady i przemiła usługa. Moja ulubiona apteka. Polecam... Małgorzata Super Obsługa (1) Wszystko jak najbardziej w porządku. Super obsługa i krótka realizacja... Dariusz skąd tak wysokie ceny?! (1) Proszę wytłumaczyć dlaczego musiałem u Was zapłacić za popularne leki bez... Tomasz obsługa (1) Obsługa fatalna. Panie niedoinformowane. Nie znają prawa na podstawie którego... AD Najlepsza (1) Farmaceutki mają duża wiedzę na temat preparatów, które sprzedają, a przede... Monika Odradzam (1) Mało dostępnych leków na miejscu. Wszystko co musiałam zakupić było na... Ana Naprawdę nikomu nie polecam tej apteki. (1) CENY SĄ tak zawyżone że szkoda słów. Obsluga nie lepsza. Zdecydownaie nie... Joanna Odradzam (1) Pani obsługująca długo oglądała receptę, następnie stwierdziła, że lek... Kika najlepsza apteka w mieście (1) Bardzo miła obsługa. Apteka przyjazna dla klientów,łącznie z oddzwonieniem... klientka Zuza (1) Bardzooo długo się czeka na zamówienie. Drugi raz już nie skorzystam. Zuzka Pan farmaceuta -POMYŁKA!!! (2) Nie wiem, jak można zatrudniać człowieka, który, choć nie pracuje w tej... Zdegustowana fachowa apteka (1) Dziekuje Pani farmaceutce za genialna porade. Dzieki temu uniknalem... Amaterasu . (1) Bardzo sprawna i mila obsluga. Dostalem recepte na trudno dostepne leki i w... Łukasz Zadowolona (1) Panie z "Morenowej" cudowne. Zawsze miłe, doradzą, wiedza na temat leków i... Lucysia