Opinia o poziomie obsługi (1) Panie bardzo sympatyczne i przyjaźnie traktujące klientów. Bardzo dobra... Andrzej Malwiński Ulubiona apteka (1) Jestem stałą klientką od ponad roku. Obsługa młoda, baaardzo miła,... Ewa Nie polecam Geminii/ długi czas oczekiwania na przesylkę !!! (1) Geminii to apteka, która NIE realizuje zamówień w uzgodnionym terminie 48... Rozczarowana
Drogo i opryskliwa obsługa (1) Drogo i niemiła obsługa. Nie polecam. H Miła i pomocna obsługa (1) Liczne promocje, dobra lokalizacjs, przesympatyczna obsługa zwłaszcza Pani... Aleksandra Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa - zawsze z uśmiechem na twarzy :) Szeroki... Magda Polecam aptekę (1) Miła, kompetentna obsługa, dobre zaopatrzenie - polecam! Monika Najlepsza apteka (1) Panie przemiłe. Zawsze doradzą i pomogą. Jedna z Pan ostrzegła mnie przed... Beata Najgorsza apteka (1) Najgorsza apteka do jakiej mogłam trafić. Bardzo niemiła obsługa. Farmaceutka... u straszne ceny (1) rzeczywoscie ceny to kalas masakra i nieporozumienie kamila Rewelacja (1) Kupuję w tej aptece już któryś raz i jestem bardzo zadowolona! Dobre ceny,... Kaja Opinia (1) Super niskie ceny. Zawsze uśmiechnięty personel. Można liczyć na fachową... Dawid Pani Kinga z Apteki Centrum w C.H. Kaszuby (1) 2018 03 20 byłem w aptece po lek na problemy z katarem. Działo sie to koło... Zakatarzony Brak profitu (1) Zrobiłam w internetowej aptece Gemini kilka razy zakupy na łączną sumę ponad... Pani Najserdeczniejsza obsluga ever (1) To jest na 100000% Apteka SERDECZNA, cały personel łącznie z Panią... Katarzyna Kiepsko (1) Jedyna apteka w ktorej mloda blondynka z obdlugi nie przestrzega obslugi... Agnieszka Miła i pomocna obsluga. (1) Pani Aleksandra bardzo pomogła mi i doradziła z lekami. Tacy powinni być... Mateusz Najlepsza (1) Profesjonalne porady i przemiła usługa. Moja ulubiona apteka. Polecam... Małgorzata Super Obsługa (1) Wszystko jak najbardziej w porządku. Super obsługa i krótka realizacja... Dariusz skąd tak wysokie ceny?! (1) Proszę wytłumaczyć dlaczego musiałem u Was zapłacić za popularne leki bez... Tomasz