Ocena Apteki (1) Super Apteka!. Jestem stałym klientem tej apteki, mimo że w promieniu około... Zbigniew Lekarstwa z krótką datą ważności (1) Były to moje ostatnie zakupy w tej aptece.Od kilkju lat tutaj kupowałam ale... Mieszkanka Karczemek Apteka z plusem (1) Obsługa bardzo miła, ceny przystępne Polecam Monika
Super (1) Bardzo miła obsługa. Gorąco polecam! Jan Ceny z kosmosu!!!!!! (1) Kupiłem ktople do oczu ktore w innym sklepie byly prawie o polowe tansze!!!!... Jan Winnicki Polecam (1) Przemiła obsługa, duży asortyment- jak czegoś nie ma to na drugi dzień można... Maja ZADOWOLONA KLIENTKA (1) Polecam aptekę, gdyż Panie farmaceutki zawsze mi doradzą w doborze... Agata Polecam (1) Profesjonalna obsluga i ceny ok, zawszę znajde to czego potrzebuje, kupuję... Justyna Polecam (1) Korzystałam z tej apteki już kilka razy. Obsługa profesjonalna i uprzejma a... Iwona Najlepsza apteka w Trójmieście! (1) Profesjonalna obsługa, gdy nie mieli leku to w przeciągu pół godziny go dla... Krystyna Wołowicz Apteka godna polecenia (1) obsługa przemiła i kompetentna,apteka dobrze zaopatrzona,ceny przystępne.... kobieta Niemiła obsługa (1) Dla dorosłych może i miła obsługa w momencie kiedy dzieci poszły po preparat... Była klijentka Nie polecam (1) Udałam się z receptą na Antybiotyk do tej apteki. Pani farmaceutka... ania zdecydowanie polecam (1) Polecam aptekę jak najbardziej, obsługa życzliwa i pomocna, nie ma problemu... Barbara Najlepsza apteka. (1) Najlepsza apteka w Trójmieście. Wspaniała,uprzejma obsługa. Ogromna wiedza... Kriss bardzo polecam tą aptekę zawsze mogę liczyć na dobrą radę pani Mgr (1) chciałem polecić tą aptekę gdyż zawsze mogę liczyć na fachową obsługę... Adam O Apteka pod korabiem. (1) Mimo iz nie zawsze mi po drodze ta apteka, to jezdze tam od lat, ponieważ... Beata Apteka z plusem (1) Poprzednia opinia to chyba jakaś pomyłka, albo Pani znalazła się w jakieś... Eliza Najdrozsza apteka w Gdansku (1) Obsluga nie slyszala o wielu lekach, na polkach raczej niewiele, a ceny,... Jola APTEKAMINI (1) Jestem stałą klientką tej apteki i jestem bardzo zadowolona. Rewelacyjna... Aneta