Jolanta (1) Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem, kupione, zapłacone i czekam, i czekam,... Kamila Paweł (1) Sprzedaja leki, ktorych faktycznie nie maja na stanie. Na spray czekalem... Paweł Apteka Słoneczna Chrobrego 27 Gdańsk (2) Polecam wszystkim Apteke Słoneczną! Przemiła i kompetentna obsługa, panie... Ania
ocena apteki (1) Bardzo miła obsługa posiadająca dużą wiedzę fachową i empatię dla pacjenta ,... Daria Piotrowska bezpłatna próbka (1) Złożyłam zamówienie za 60 zł (czy to mało droga Apteko?) i Pani kazała mi... a szczerze odradzam- słaba historia (2) Chciałem kupić lek za ok 4 zł. Właścicielka (chyba) poinformowała mnie, że... R.E. Nie polecam (1) Obsługa straszna, bardzo nie miłe Panie i nie zorientowane. Chciałam kupić... Emi ... (1) Witam jestem niezadowolony z kontaktu z tą firmą, po dokonaniu zakupu i... Narcyz.mac Nie polecam (2) Pan sprzedawca (bo chyba nie magister, sądząc po podejsciu do klientów)... Jolanta Apteka rodzinna (1) Doskonała obsługa - służąca radą i bardzo pomocna, nie jest to sieciówka... Leon32167 Ocena Apteki (1) Super Apteka!. Jestem stałym klientem tej apteki, mimo że w promieniu około... Zbigniew Lekarstwa z krótką datą ważności (1) Były to moje ostatnie zakupy w tej aptece.Od kilkju lat tutaj kupowałam ale... Mieszkanka Karczemek Apteka z plusem (1) Obsługa bardzo miła, ceny przystępne Polecam Monika Super (1) Bardzo miła obsługa. Gorąco polecam! Jan Ceny z kosmosu!!!!!! (1) Kupiłem ktople do oczu ktore w innym sklepie byly prawie o polowe tansze!!!!... Jan Winnicki Polecam (1) Przemiła obsługa, duży asortyment- jak czegoś nie ma to na drugi dzień można... Maja ZADOWOLONA KLIENTKA (1) Polecam aptekę, gdyż Panie farmaceutki zawsze mi doradzą w doborze... Agata Polecam (1) Profesjonalna obsluga i ceny ok, zawszę znajde to czego potrzebuje, kupuję... Justyna Polecam (1) Korzystałam z tej apteki już kilka razy. Obsługa profesjonalna i uprzejma a... Iwona Najlepsza apteka w Trójmieście! (1) Profesjonalna obsługa, gdy nie mieli leku to w przeciągu pół godziny go dla... Krystyna Wołowicz