Szczerze polecam (1) Bardzo serdeczna obsługa, panie zawsze dobrze doradzą, ceny też naprawdę... Barbara1963 zadowolona klientka (1) Jedna z niewielu PRAWDZIWYCH aptek, pełen profesjonalizm, widać, że... zadowolona Bardzo profesjonalna obsługa, ze wszystkim można się dogadać. (1) Od wielu lat jesteśmy stałymi klientami tej apteki i jesteśmy bardzo... Patryk
Dziękuję że apteka czynna jest w sobotę do 16:00 (1) Medykamenty, które potrzebuję zazwyczaj mają, cen nie analizuję ale nie... Adm Bardzo dobry asortyment; bardzo miła obsługa (1) Chyba jako jedyna apteka w Gdyni (obdzwoniłam minimum kilkadziesiąt aptek z... Karolina Nie polecam (1) W aptece mylą zamówienia, po czym obsługa wykłóca się i naskakuje na klienta.... Michał pełen profesjonalizm (2) Od wielu lat korzystam właśnie z tej apteki. Jestem bardzo zadowolona z... elaar apteka osiedlowa (1) panie, które pracują w tej aptece na dzień dzisiejszy, nie potrafią czytać... Wioleta Bardzo droga (1) Apteka jest masakrycznie droga (lek za który tam zapłaciłam prawie 30zł w... MK Absurdalnie drogo (1) Kupowalem tam kilka popularnych lekow dla zony. Ceny absurdalnie wysokie. Np.... Kacper Miła obsługa i umiarkowane ceny. (1) Jestem klientką apteki Manhattan od kilku lat. Moją ulubioną panią magister... Ania Bardzo fajna apteka (1) Mieszkam niedaleko i dla mnie super fajna apteka Maja Drogo, jedyne co dobre to lokalizacja (1) Srogie ceny, lek gdzie indziej kosztuje np 19,99 a tutaj 35 zł. Jedynie... Dawid Zawód (1) Do tej pory regularnie robiłam zakupy w aptece "Aksamitna", byłam zadowolona... Emilia słabiutko (1) Tylko pan magister uprzejmy i kompetentny.Panie farmaceutki nieuprzejme.Nie... Magdalena Droga i prawie nic w niej nie ma (1) Jak chce zamówić lek na którym mi zależy to nic nie ma nawet na zamowienie,... Damian Polecam wszystkim! Naprawdę jest SERDECZNA (1) Obsługa w tej Aptece jest mega SERDECZNA tak jak to wskazuje nazwa. Nie znam... Katarzyna Nie polecam (1) Jedna z gorszych aptek typowy moloch troche taniej a czujesz sie ja w stodole... KLIENT Arogancka obsługa, słabo zaopatrzona i bardzo drogo (1) Najgorsza apteka! Nie mają podstawowych artykułów, jak się klient pyta to... Klientka POLECAM APTEKĘ (1) Polecam tę aptekę internetową. Jak dotychczas (zamawiałam 4 razy) wszystko... MARY