VARISTOR (1) Bardzo wysokie ceny lekarstw, w niektórych przypadkach szokująco wysokie, w... Varistor Najlepsza obsługa (1) Fantastyczna obsługa. Panie mile, kompetentne, pomocne, zawsze doradzą.... Olfi Opryskliwa obsługa (1) Pani sprzedawczyni nie ma wydać ze 100zl - próbuję ją nakłonić, żeby jakoś to... Kaszeba
Apteka z fajnymi promocjami (1) Aptekę odwiedziłam przy okazji obiadu w pobliskiej restauracji. To co mi się... Asia wilczeq - opinia (1) Dobra apteka z wykwalifikowana obsluga. wilczeq TRAGEDIA (3) chamstwo i wygórowane ceny, mnóstwo sprzedjących pań, ale ani jedna nie jest... abcd Stała klientka - opinia (1) Witam,jestem stałą klientka tej apteki i muszę powiedzieć że zawsze byłam... Stała klientka Odradzam (1) Ceny w tej aptece to totalne nieporozumienie, 100% drożej niż u konkurencji.... Trad Świetna lokalizacja i dobre ceny , miła obsługa (1) Ceny na przyzwoitym poziomie jak to w sieciowicach.. Nie raz można pozytywnie... Paweł Polecam!! (1) Po raz pierwszy spotkałam się z tak kompetentną obsługą w aptece. Coś... Danuta Super - mają wszystkie mleka (2) Naprawdę świetna apteka, ilekroć potrzebowałam mleko dla małego nigdzie nie... Edyta Szczerze polecam (1) Bardzo serdeczna obsługa, panie zawsze dobrze doradzą, ceny też naprawdę... Barbara1963 zadowolona klientka (1) Jedna z niewielu PRAWDZIWYCH aptek, pełen profesjonalizm, widać, że... zadowolona Bardzo profesjonalna obsługa, ze wszystkim można się dogadać. (1) Od wielu lat jesteśmy stałymi klientami tej apteki i jesteśmy bardzo... Patryk Dziękuję że apteka czynna jest w sobotę do 16:00 (1) Medykamenty, które potrzebuję zazwyczaj mają, cen nie analizuję ale nie... Adm Bardzo dobry asortyment; bardzo miła obsługa (1) Chyba jako jedyna apteka w Gdyni (obdzwoniłam minimum kilkadziesiąt aptek z... Karolina Nie polecam (1) W aptece mylą zamówienia, po czym obsługa wykłóca się i naskakuje na klienta.... Michał pełen profesjonalizm (2) Od wielu lat korzystam właśnie z tej apteki. Jestem bardzo zadowolona z... elaar apteka osiedlowa (1) panie, które pracują w tej aptece na dzień dzisiejszy, nie potrafią czytać... Wioleta Bardzo droga (1) Apteka jest masakrycznie droga (lek za który tam zapłaciłam prawie 30zł w... MK