Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Miła i kompetentna obsługa, ceny są przystępne, często... Sandra zadowolony (1) bardzo miła obsługa i blisko z domu :) re Polecam, zwłaszcza gdy leku nie mozemy znaleść w innnch aptekach (1) Bardzo fachowa i miła obsługa. Zjeżdziłem całe Trójmiasto za lekiem i dopiero... Andrzej
nie kupjcie (2) NIe polecam tej apteki bardzo chamska obsługa robią łaskie, że coś... Dzeus Obsługa klienta 6.10.15.-apteki familia (1) Witam, Chciałam wyrazić opinie o mizernej obsłudze klienta w aptece familia... Kate Polecam, najlepsza apteka w gdansku (1) Mają bardzo konkurencyjne ceny. Moe tabletki u nich nieco ponad 8 zł a w... MR Bardzo dobra Apteka (1) Zawsze jestem mile obsłużony , szeroki asortyment leków , mozliwośc... Jacek Nigdy więcej (1) Witam Wszystkich. Jeśli jeszcze zastanawiacie się czy warto zaryzykować i... Rafał polecam aptekę jako pewną (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa, Panie zawsze doradzą najlepsze... JK Masakra. braki.braki.braki... (1) W tej aptece NIGDY nic nie ma- i nie mówię tu o lekach na recepte (bo tych... J Zdecydowanie odradzam (2) Właścicielka apteki pani Urszula Wiśniewska wyjątkowo niemiła. Wręcz chamska.... Eskimoska Bardzo fajna Apteka (1) Panie pracujące w aptece bardzo sympatyczne ! Nawet gdy nie ma leku starają... Klientka Dorota - opinia (1) Polecam szybka i profesjonalna obsługa przystepne ceny Dorota Oszuści i kanciarze (2) Naciągają ludzi. Wciskają kit na temat leków. Raz dobry jest paracetamol, a... mazurkiewicz Bardzo milo (1) bardzo lubie te apteke. Panie sa bardzo mile kompetentne i pomocne. nawet... pacjentka Apteka nie jest czynna do 15 w soboty (1) Duze rozczarowanie mimo, ze apteka ma wyrazny napis na drzwiach, ze jest... Gosia NIE POLECAM! (5) Kupiłam dzisiaj 3 lekarstwa i zapłaciłam 65 zł... Sinufast poleciła mi... MM Asortyment i lokalizacja super, obsługa pozostawia wiele do życzenia. (1) Nigdy nie jestem skłonny wystawiać negatywnych opinii, ale będąc w tej aptece... Janusz Polecam w 100% (1) Szybko, tanio, profesjonalnie. Bardzo polecam. Kaśka Porządna apteka (1) Bardzo duży asortyment leków i ziół Zbyszek