Od 10 lat nigdy sie nie zawiodłam! (1) Z moim autystycznym synem przychodzimy tutaj od 10 lat! Nie zawiodłam się... mama autystycznego Michała Obsługa tragedia (1) Pacjent w aptece czuje się bardziej jak na bazarze, gdzie na klienta... Renata Bardzo dobra obsługa (1) Szukałem pilnie leku na receptę (onkologicznego) w kilku aptekach w okolicy i... Łukasz87
Żenada (1) Zachowanie personelu pozostawia wiele do życzenia.Dzisiaj byłam świadkiem... A. Miła apteka (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak przemiłą obsługą w aptece. Panie farmaceutki... Natalia Polecam Aptekę Pod Wieżą (1) Od kilku lat kupuję albo zamawiam leki i szczepionki i zawsze jestem... Basia Bardzo drogo, zawiodłam się (1) Do apteki mam blisko, dlatego kupowałam czasami tam różne leki, jednakże... Maaaaaaa Najdroższa apteka, w jakiej kupowałem leki (1) "Perełkę" będę omijał szerokim łukiem - nigdzie indziej nie spotkałem się z... KK miła obsługa (1) bardzo fajna apteka, a obsługa jest bardzo pomocna w doborze leków nie trzeba... SRS apteka widmo (3) Nie wiem skąd biorą się pozytywne komentarze. Nie można się tam dodzwonić.... Bożena Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Miła i kompetentna obsługa, ceny są przystępne, często... Sandra zadowolony (1) bardzo miła obsługa i blisko z domu :) re Polecam, zwłaszcza gdy leku nie mozemy znaleść w innnch aptekach (1) Bardzo fachowa i miła obsługa. Zjeżdziłem całe Trójmiasto za lekiem i dopiero... Andrzej nie kupjcie (2) NIe polecam tej apteki bardzo chamska obsługa robią łaskie, że coś... Dzeus Obsługa klienta 6.10.15.-apteki familia (1) Witam, Chciałam wyrazić opinie o mizernej obsłudze klienta w aptece familia... Kate Polecam, najlepsza apteka w gdansku (1) Mają bardzo konkurencyjne ceny. Moe tabletki u nich nieco ponad 8 zł a w... MR Bardzo dobra Apteka (1) Zawsze jestem mile obsłużony , szeroki asortyment leków , mozliwośc... Jacek Nigdy więcej (1) Witam Wszystkich. Jeśli jeszcze zastanawiacie się czy warto zaryzykować i... Rafał polecam aptekę jako pewną (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa, Panie zawsze doradzą najlepsze... JK Masakra. braki.braki.braki... (1) W tej aptece NIGDY nic nie ma- i nie mówię tu o lekach na recepte (bo tych... J