POLECAM APTEKĘ (1) Polecam tę aptekę internetową. Jak dotychczas (zamawiałam 4 razy) wszystko... MARY Super. (1) Super miła obsługa , całkiem dobre ceny i co najważniejsze Panie mają... Wiśniewski nie polecam (1) najdroższe leki w trójmiescie lek ktory w innej aptece kosztuje 9.36 zł w... on 1234
Klienci. Robiąc zakupy w tej aptece proszę sprawdzajcie daty ważności leków jakie dostajecie. (1) Początek sierpnia zakupiłam dla swojej córki czopki Efferalgan. Dziecko po... Anna Bandytyzm cenowy (1) Dotychczas kupowałem SuperOptic (luteina, witaminy do oczu) w różnych... Janusz mega ceny (1) Miła obsługa, duży asortyment, ale ceny mocno zawyżone (kupując ostatnio... Ana Niemiła obsługa (1) Czasami korzystam z tej apteki, głownie dlatego ze jest najbliżej mojego... Sopocianka Brak szacunku dla klienta (1) Jak dotąd byłam bardzo zadowolona z obsługi i szybkości realizacji zamówień.... Zawiedziona kkientka Długi czas oczekiwania, ograniczony kontakt (1) Mija ponad tydzień od złożenia zamówienia w aptece internetowej gemini, a... Katarzyna ocena apteki (1) od dłuższego czasu zamawiamy w aptece Gemini leki,substytuty i... Gołębiowska Maria Od 10 lat nigdy sie nie zawiodłam! (1) Z moim autystycznym synem przychodzimy tutaj od 10 lat! Nie zawiodłam się... mama autystycznego Michała Obsługa tragedia (1) Pacjent w aptece czuje się bardziej jak na bazarze, gdzie na klienta... Renata Bardzo dobra obsługa (1) Szukałem pilnie leku na receptę (onkologicznego) w kilku aptekach w okolicy i... Łukasz87 Żenada (1) Zachowanie personelu pozostawia wiele do życzenia.Dzisiaj byłam świadkiem... A. Miła apteka (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak przemiłą obsługą w aptece. Panie farmaceutki... Natalia Polecam Aptekę Pod Wieżą (1) Od kilku lat kupuję albo zamawiam leki i szczepionki i zawsze jestem... Basia Bardzo drogo, zawiodłam się (1) Do apteki mam blisko, dlatego kupowałam czasami tam różne leki, jednakże... Maaaaaaa Najdroższa apteka, w jakiej kupowałem leki (1) "Perełkę" będę omijał szerokim łukiem - nigdzie indziej nie spotkałem się z... KK miła obsługa (1) bardzo fajna apteka, a obsługa jest bardzo pomocna w doborze leków nie trzeba... SRS apteka widmo (3) Nie wiem skąd biorą się pozytywne komentarze. Nie można się tam dodzwonić.... Bożena