Absurdalnie drogo (1) Kupowalem tam kilka popularnych lekow dla zony. Ceny absurdalnie wysokie. Np.... Kacper Miła obsługa i umiarkowane ceny. (1) Jestem klientką apteki Manhattan od kilku lat. Moją ulubioną panią magister... Ania Bardzo fajna apteka (1) Mieszkam niedaleko i dla mnie super fajna apteka Maja
Drogo, jedyne co dobre to lokalizacja (1) Srogie ceny, lek gdzie indziej kosztuje np 19,99 a tutaj 35 zł. Jedynie... Dawid Zawód (1) Do tej pory regularnie robiłam zakupy w aptece "Aksamitna", byłam zadowolona... Emilia słabiutko (1) Tylko pan magister uprzejmy i kompetentny.Panie farmaceutki nieuprzejme.Nie... Magdalena Droga i prawie nic w niej nie ma (1) Jak chce zamówić lek na którym mi zależy to nic nie ma nawet na zamowienie,... Damian Polecam wszystkim! Naprawdę jest SERDECZNA (1) Obsługa w tej Aptece jest mega SERDECZNA tak jak to wskazuje nazwa. Nie znam... Katarzyna Nie polecam (1) Jedna z gorszych aptek typowy moloch troche taniej a czujesz sie ja w stodole... KLIENT Arogancka obsługa, słabo zaopatrzona i bardzo drogo (1) Najgorsza apteka! Nie mają podstawowych artykułów, jak się klient pyta to... Klientka POLECAM APTEKĘ (1) Polecam tę aptekę internetową. Jak dotychczas (zamawiałam 4 razy) wszystko... MARY Super. (1) Super miła obsługa , całkiem dobre ceny i co najważniejsze Panie mają... Wiśniewski nie polecam (1) najdroższe leki w trójmiescie lek ktory w innej aptece kosztuje 9.36 zł w... on 1234 Klienci. Robiąc zakupy w tej aptece proszę sprawdzajcie daty ważności leków jakie dostajecie. (1) Początek sierpnia zakupiłam dla swojej córki czopki Efferalgan. Dziecko po... Anna Bandytyzm cenowy (1) Dotychczas kupowałem SuperOptic (luteina, witaminy do oczu) w różnych... Janusz mega ceny (1) Miła obsługa, duży asortyment, ale ceny mocno zawyżone (kupując ostatnio... Ana Niemiła obsługa (1) Czasami korzystam z tej apteki, głownie dlatego ze jest najbliżej mojego... Sopocianka Brak szacunku dla klienta (1) Jak dotąd byłam bardzo zadowolona z obsługi i szybkości realizacji zamówień.... Zawiedziona kkientka Długi czas oczekiwania, ograniczony kontakt (1) Mija ponad tydzień od złożenia zamówienia w aptece internetowej gemini, a... Katarzyna ocena apteki (1) od dłuższego czasu zamawiamy w aptece Gemini leki,substytuty i... Gołębiowska Maria