polecam (1) Ogromny plus za życzliwość i zaangażowanie pań farmaceutek. Nawet w przypadku... elle CENY (1) Koszmar, nie wiem kto ustala ceny ale jeżeli ta apteka będzie prowadziła taka... pacjent arogancja obsługi (1) Do tej pory byłam zadowolona z tej apteki, kupuję tam leki o wielu lat, ale... Anna
Bez zarzutów (1) Brak zarzutów. Ceny nawet przystępne. Bardzo duży plus za obsługę. Pani... PiotrZet Opinia o aptece w Kowalach (1) Jest w porządku ! Marek Bardzo drogo!!!!!!! (1) Bardzo drogo!!! Ceny za Ci-Tri-Mag i Sudafed Muco na kaszel 3-krotnie wyższe... Klient Gorąco polecam, najlepsza obsługa w okolicy. (1) Polecam gorąco. Panie zawsze doradzą, porozmawiają, poradzą towar w lepszej,... Maciek najtańsz i najlepsza apteka na Osowej (1) Ceny najkorzystniejsze na Osowej przekonałam się kilkakrotnie realizując... Daga przede wszystkim zysk a nie wygoda pacjęta (1) Ceny leków nie podaje się przez telefon,( nie życzy sobie właściciel) bo po... Ewa Kaja VARISTOR (1) Bardzo wysokie ceny lekarstw, w niektórych przypadkach szokująco wysokie, w... Varistor Najlepsza obsługa (1) Fantastyczna obsługa. Panie mile, kompetentne, pomocne, zawsze doradzą.... Olfi Opryskliwa obsługa (1) Pani sprzedawczyni nie ma wydać ze 100zl - próbuję ją nakłonić, żeby jakoś to... Kaszeba Apteka z fajnymi promocjami (1) Aptekę odwiedziłam przy okazji obiadu w pobliskiej restauracji. To co mi się... Asia wilczeq - opinia (1) Dobra apteka z wykwalifikowana obsluga. wilczeq TRAGEDIA (3) chamstwo i wygórowane ceny, mnóstwo sprzedjących pań, ale ani jedna nie jest... abcd Stała klientka - opinia (1) Witam,jestem stałą klientka tej apteki i muszę powiedzieć że zawsze byłam... Stała klientka Odradzam (1) Ceny w tej aptece to totalne nieporozumienie, 100% drożej niż u konkurencji.... Trad Świetna lokalizacja i dobre ceny , miła obsługa (1) Ceny na przyzwoitym poziomie jak to w sieciowicach.. Nie raz można pozytywnie... Paweł Polecam!! (1) Po raz pierwszy spotkałam się z tak kompetentną obsługą w aptece. Coś... Danuta Super - mają wszystkie mleka (2) Naprawdę świetna apteka, ilekroć potrzebowałam mleko dla małego nigdzie nie... Edyta