obsługa (1) Obsługa fatalna. Panie niedoinformowane. Nie znają prawa na podstawie którego... AD Najlepsza (1) Farmaceutki mają duża wiedzę na temat preparatów, które sprzedają, a przede... Monika Odradzam (1) Mało dostępnych leków na miejscu. Wszystko co musiałam zakupić było na... Ana
Naprawdę nikomu nie polecam tej apteki. (1) CENY SĄ tak zawyżone że szkoda słów. Obsluga nie lepsza. Zdecydownaie nie... Joanna Odradzam (1) Pani obsługująca długo oglądała receptę, następnie stwierdziła, że lek... Kika najlepsza apteka w mieście (1) Bardzo miła obsługa. Apteka przyjazna dla klientów,łącznie z oddzwonieniem... klientka Zuza (1) Bardzooo długo się czeka na zamówienie. Drugi raz już nie skorzystam. Zuzka Pan farmaceuta -POMYŁKA!!! (2) Nie wiem, jak można zatrudniać człowieka, który, choć nie pracuje w tej... Zdegustowana fachowa apteka (1) Dziekuje Pani farmaceutce za genialna porade. Dzieki temu uniknalem... Amaterasu . (1) Bardzo sprawna i mila obsluga. Dostalem recepte na trudno dostepne leki i w... Łukasz Zadowolona (1) Panie z "Morenowej" cudowne. Zawsze miłe, doradzą, wiedza na temat leków i... Lucysia nierzetelne podejscie do wytwarzania preparatów na recepte (3) w dniu 04 zleciłem aptece wykonaniu 2 sztuk preparatów do zrobienia tzw.... Pacjent laryng Apteka jak lokal rozrywkowy (3) Apteka ma wyższe ceny . Obsługa powinna uczyć się kultury od pań z... Anna Ocena Apteki przy WCO (1) Bardzo dobra Apteka. Tadeusz KARYGODNA !!! (3) Ostrzegam wszystkich przed tą beznadziejną apteką. Przyjechałam w piątek o... Justyna N Stały klient (1) Dokonuję tu zakupów regularnie i za każdym razem wszystko jest na najwyższym... Adrian Polecam (1) Bardzo korzystne ceny na kosmetyki Vishy itp. szybka dostawa i dobry kontakt Kasia Średnio polecam (1) Może i niskie ceny i ciekawy asortyment ale jedna osoba obsługująca to raczej... Kasia Krzychu (1) Nie polecam, ta apteka to jakiś żart, na przesyłkę czeka sie ponad dwa tygodnie Krzychu Świetne farmaceutki (1) Nie wciskają kitu klientom tylko fachowo radzą pacjent