nierzetelne podejscie do wytwarzania preparatów na recepte (3) w dniu 04 zleciłem aptece wykonaniu 2 sztuk preparatów do zrobienia tzw.... Pacjent laryng Apteka jak lokal rozrywkowy (3) Apteka ma wyższe ceny . Obsługa powinna uczyć się kultury od pań z... Anna Ocena Apteki przy WCO (1) Bardzo dobra Apteka. Tadeusz
KARYGODNA !!! (3) Ostrzegam wszystkich przed tą beznadziejną apteką. Przyjechałam w piątek o... Justyna N Stały klient (1) Dokonuję tu zakupów regularnie i za każdym razem wszystko jest na najwyższym... Adrian Polecam (1) Bardzo korzystne ceny na kosmetyki Vishy itp. szybka dostawa i dobry kontakt Kasia Średnio polecam (1) Może i niskie ceny i ciekawy asortyment ale jedna osoba obsługująca to raczej... Kasia Krzychu (1) Nie polecam, ta apteka to jakiś żart, na przesyłkę czeka sie ponad dwa tygodnie Krzychu Świetne farmaceutki (1) Nie wciskają kitu klientom tylko fachowo radzą pacjent Jolanta (1) Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem, kupione, zapłacone i czekam, i czekam,... Kamila Paweł (1) Sprzedaja leki, ktorych faktycznie nie maja na stanie. Na spray czekalem... Paweł Apteka Słoneczna Chrobrego 27 Gdańsk (2) Polecam wszystkim Apteke Słoneczną! Przemiła i kompetentna obsługa, panie... Ania ocena apteki (1) Bardzo miła obsługa posiadająca dużą wiedzę fachową i empatię dla pacjenta ,... Daria Piotrowska bezpłatna próbka (1) Złożyłam zamówienie za 60 zł (czy to mało droga Apteko?) i Pani kazała mi... a szczerze odradzam- słaba historia (2) Chciałem kupić lek za ok 4 zł. Właścicielka (chyba) poinformowała mnie, że... R.E. Nie polecam (1) Obsługa straszna, bardzo nie miłe Panie i nie zorientowane. Chciałam kupić... Emi ... (1) Witam jestem niezadowolony z kontaktu z tą firmą, po dokonaniu zakupu i... Narcyz.mac Nie polecam (2) Pan sprzedawca (bo chyba nie magister, sądząc po podejsciu do klientów)... Jolanta Apteka rodzinna (1) Doskonała obsługa - służąca radą i bardzo pomocna, nie jest to sieciówka... Leon32167 Ocena Apteki (1) Super Apteka!. Jestem stałym klientem tej apteki, mimo że w promieniu około... Zbigniew