recepty (2) Obsługa zniechęca do samego wejścia. Starsza pani jak najgorsza teściowa.... ragazo NAJTAŃSZA APTEKA W TRÓJMIEŚCIE (2) Najniższe ceny leków! Różnica w cenach tabletek antykoncepcyjnych- 30%.... Gosix Wnwit - opinia (1) Uprzejma i życzliwa obsługa, zawsze doradzi, dobierze najtańszy lek,... Wnwit
super (1) Polecam, pani Mirosława jest niesamowicie kompetentną osobą, a ponadto... viola Słaba obsługa... (5) Zachęcony reklamami i pozytywnymi opiniami udałem się do apteki ale gdy... Arek Moja apteka (2) Aptekę tworzą ludzie, którzy tam pracują, a pracownicy apteki na Cechowej nie... Zofia Super service (1) Przyjezdzam z daleka, interesuja mnie leki homeopatyczne z wolnej sprzedazy.... MiraYL spoko apteka... (1) bardzo fajnie... zadowolony TAK (1) Profesjonalny, fachowy personel. Dobrze zaopatrzona apteka. Kiedyś... Janusz POLECAM (2) Duży wybór leków. Raz nie było mego leku od ręki (praktycznie nigdzie nie ma... Monika polecam (1) polecam ze względu na przystępne ceny i duży wybóri dotępność leków, nie... Ania Apteka czy kolonia karna ? (1) Opryskliwa obsługa do potęgi. Jakby te panie tam zesłano. Gdyby mieli jakąś... Bratek Mniejszy Wspaniała obsługa (1) Polecam zakupy w tej aptece. Nie zgadzam się z opinią poniżej. Pani w blond... Pacjentka z Invicty Uzasadnienie (1) Po prostu Obsługa jest miła i bezproblemowa. Sympatycznie się rozmawia i to... Jan Przęczek Bardzo dobra apteka (1) Często zachodzę tam po leki wracając z pracy - obsługa jest uprzejma i... Krzysztof zakupy lekarstw (1) Bardzo dobrze zaopatrzona, szybka dostawa. Tylko jedna trudność że trzeba... J.Krzykowski Jedna z lepszych aptek w Gdańsku (1) Asortyment zawsze dostępny, jak czegoś nie ma (zwłaszcza na receptę) to na... Stały klient od 5 lat Polecam ! (1) Miła i serdeczna obsługa. Sprowadzili na drugi dzień z głębi kraju lek... Sopocianin Nie honorują zasłużonych krwiodawców, hamska obsługa (1) pomimo wywieszonej tabliczki, że zasłużeni krwiodawców (jest taki obowiązek,... zasłużony krwiodawca opinia (2) Korzystałam 2 razy z wysyłki internetowej apteki Gemini i 2 razy byłam bardzo... Dzidka 60