Zdecydowanie odradzam (2) Właścicielka apteki pani Urszula Wiśniewska wyjątkowo niemiła. Wręcz chamska.... Eskimoska Bardzo fajna Apteka (1) Panie pracujące w aptece bardzo sympatyczne ! Nawet gdy nie ma leku starają... Klientka Dorota - opinia (1) Polecam szybka i profesjonalna obsługa przystepne ceny Dorota
Oszuści i kanciarze (2) Naciągają ludzi. Wciskają kit na temat leków. Raz dobry jest paracetamol, a... mazurkiewicz Bardzo milo (1) bardzo lubie te apteke. Panie sa bardzo mile kompetentne i pomocne. nawet... pacjentka Apteka nie jest czynna do 15 w soboty (1) Duze rozczarowanie mimo, ze apteka ma wyrazny napis na drzwiach, ze jest... Gosia NIE POLECAM! (5) Kupiłam dzisiaj 3 lekarstwa i zapłaciłam 65 zł... Sinufast poleciła mi... MM Asortyment i lokalizacja super, obsługa pozostawia wiele do życzenia. (1) Nigdy nie jestem skłonny wystawiać negatywnych opinii, ale będąc w tej aptece... Janusz Polecam w 100% (1) Szybko, tanio, profesjonalnie. Bardzo polecam. Kaśka Porządna apteka (1) Bardzo duży asortyment leków i ziół Zbyszek recepty (2) Obsługa zniechęca do samego wejścia. Starsza pani jak najgorsza teściowa.... ragazo NAJTAŃSZA APTEKA W TRÓJMIEŚCIE (2) Najniższe ceny leków! Różnica w cenach tabletek antykoncepcyjnych- 30%.... Gosix Wnwit - opinia (1) Uprzejma i życzliwa obsługa, zawsze doradzi, dobierze najtańszy lek,... Wnwit super (1) Polecam, pani Mirosława jest niesamowicie kompetentną osobą, a ponadto... viola Słaba obsługa... (5) Zachęcony reklamami i pozytywnymi opiniami udałem się do apteki ale gdy... Arek Moja apteka (2) Aptekę tworzą ludzie, którzy tam pracują, a pracownicy apteki na Cechowej nie... Zofia Super service (1) Przyjezdzam z daleka, interesuja mnie leki homeopatyczne z wolnej sprzedazy.... MiraYL spoko apteka... (1) bardzo fajnie... zadowolony TAK (1) Profesjonalny, fachowy personel. Dobrze zaopatrzona apteka. Kiedyś... Janusz POLECAM (2) Duży wybór leków. Raz nie było mego leku od ręki (praktycznie nigdzie nie ma... Monika