polecam (1) polecam ze względu na przystępne ceny i duży wybóri dotępność leków, nie... Ania Apteka czy kolonia karna ? (1) Opryskliwa obsługa do potęgi. Jakby te panie tam zesłano. Gdyby mieli jakąś... Bratek Mniejszy Wspaniała obsługa (1) Polecam zakupy w tej aptece. Nie zgadzam się z opinią poniżej. Pani w blond... Pacjentka z Invicty
Uzasadnienie (1) Po prostu Obsługa jest miła i bezproblemowa. Sympatycznie się rozmawia i to... Jan Przęczek Bardzo dobra apteka (1) Często zachodzę tam po leki wracając z pracy - obsługa jest uprzejma i... Krzysztof zakupy lekarstw (1) Bardzo dobrze zaopatrzona, szybka dostawa. Tylko jedna trudność że trzeba... J.Krzykowski Jedna z lepszych aptek w Gdańsku (1) Asortyment zawsze dostępny, jak czegoś nie ma (zwłaszcza na receptę) to na... Stały klient od 5 lat Polecam ! (1) Miła i serdeczna obsługa. Sprowadzili na drugi dzień z głębi kraju lek... Sopocianin Nie honorują zasłużonych krwiodawców, hamska obsługa (1) pomimo wywieszonej tabliczki, że zasłużeni krwiodawców (jest taki obowiązek,... zasłużony krwiodawca opinia (2) Korzystałam 2 razy z wysyłki internetowej apteki Gemini i 2 razy byłam bardzo... Dzidka 60 Zadowolona stała klientka (1) Z czystym sumieniem moge polecic apteke na Jagiellonskiej. Ceny bardzo... pacjentka Fatalna obsluga (2) Kupowalem u nich loxon 5% i sprzedawali zawsze normalnie bez recepty. A... ALF Ocena Apteki NOVA (1) Przemiła obsługa. Asortyment w około 99%. Lek zamówiony można odebrać w tym... Stały klient Zbyszek Dramatyczna obsługa (2) Jestem stałą klientką tej apteki i zawsze byłam raczej zadowolona, ale w... Anna Bardzo mila apteka (1) Bardzo miła obsługa, doradza i nie jest obojetna. Nie traktuja pacjenta jak... Ania Zaskoczenie (1) W dniu dzisiejszym sytuacja mnie zmusiła do wykupienia leków w aptece w... Walendowicz Anna Magda - opinia (1) Bardzo polecam Aptekę Aksamitną ze względu na personel który tam pracuje.Pani... Magda konieczna zmiana (1) Zgadzam się z poprzednikiem. Ceny obłędne, obsługa, tak jak by jej nie było.... pacjent Dzielnica trzeciego swiata,ceny jak na 5th Ave w NY! (2) Szkoda,ze w tak biednym srodowisku pracownice apteki wykorzystuja fakt, iz w... PiotrZaspa Ceny (1) Apteka ma narzuconą maksymalną marżę, przez co ceny są dużo wyższe niż w... MH