opinia (2) Korzystałam 2 razy z wysyłki internetowej apteki Gemini i 2 razy byłam bardzo... Dzidka 60 Zadowolona stała klientka (1) Z czystym sumieniem moge polecic apteke na Jagiellonskiej. Ceny bardzo... pacjentka Fatalna obsluga (2) Kupowalem u nich loxon 5% i sprzedawali zawsze normalnie bez recepty. A... ALF
Ocena Apteki NOVA (1) Przemiła obsługa. Asortyment w około 99%. Lek zamówiony można odebrać w tym... Stały klient Zbyszek Dramatyczna obsługa (2) Jestem stałą klientką tej apteki i zawsze byłam raczej zadowolona, ale w... Anna Bardzo mila apteka (1) Bardzo miła obsługa, doradza i nie jest obojetna. Nie traktuja pacjenta jak... Ania Zaskoczenie (1) W dniu dzisiejszym sytuacja mnie zmusiła do wykupienia leków w aptece w... Walendowicz Anna Magda - opinia (1) Bardzo polecam Aptekę Aksamitną ze względu na personel który tam pracuje.Pani... Magda konieczna zmiana (1) Zgadzam się z poprzednikiem. Ceny obłędne, obsługa, tak jak by jej nie było.... pacjent Dzielnica trzeciego swiata,ceny jak na 5th Ave w NY! (2) Szkoda,ze w tak biednym srodowisku pracownice apteki wykorzystuja fakt, iz w... PiotrZaspa Ceny (1) Apteka ma narzuconą maksymalną marżę, przez co ceny są dużo wyższe niż w... MH super (1) korzystam często, tym bardziej że główną siedzibę mam neidaleko domu.... agata super obsluga (1) super obsluga aga Unikja jak ognia! (1) Bardzo powolna i nieuprzejma obsługa. Marny asortyment, nastawcie się, że nie... Kasia Fajne dziewczyny z obsługi (1) Nie dość że pomocne i miłe to jeszcze ponadprzeciętnie ładne dziewczyny... WZ apteka z tradycjami (1) Moja ulubiona apteka. Dobrze zaopatrzona, a jeżeli potrzebny jest mi większy... Hanka miła obsługa (1) przemiła właścicielka iraz pani w ciemnych włosach i okuarach. dobre ceny oliwka Zdecydowanie polecam (1) Jezdze tu specjalnie co ok 2 mce bo tylko tu dostane swoje naturalne... Paulina Polecam w 100% (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tę aptekę, szczególnie jeśli chodzi o... kanulak Witek (1) Pełen profesjonalizm Witek