Za 2 maści przepłaciłem 30 zł!! (2) Serdecznie nie polecam Apteki pod Motławą,ponieważ po dzisiejszych zakupach... Kamil Najdroższa w okolicy (1) Apteka jest bardzo mała, obsługa miła, niestety ceny skutecznie odstraszają. Ewa polecam (1) jestem badrzo mile zaskoczona profesjonalizmem i wysoką kulturą, bo rzadko... wiemtosiewypowiem
Gemini (1) To bardzo dobra apteka z niskimi cenami. W kwietniu br. robiłam zakupy... daagoo Obsługa bardzo niemiła, ceny z kosmosu! UNIKAJ! (1) Ceny leków z kosmosu - dwa razy droższe niż w innych aptekach. Obsługa bardzo... Agnieszka Majka - opinia (2) Niestety kolejny raz niemiłe zaskoczenie. Dostałam droższy lek - aptekarz... Majka obsługa (3) W aptece leki kupowałam już kilkukrotnie. Jednakże w zeszła niedzielę... Magoryata POLECAM (1) Jestem stałą klientką, zawsze zadowoloną z zakupów, szybko, sprawnie, baz... ania Wydawało się dobrze... (1) Do czasu kolejnego zamówienia z doz.pl, z którym ta apteka współpracuje.... Ewelina KLIENT ICH PAN - na 101% (1) Bardzo miła obsługa, naprawdę chce się tam wracać. Panie zawsze są chętne by... sroka0220 Polecam każdemu! (1) Byłem wczoraj w tej aptece i jestem mile zaskoczony. Obsługa przyjaźnie... Marek polecam Aptekę ANTIDOTUM (1) Bardzo profesjonalna, życzliwa obsługa. Można tam otrzymać trudno dostępne w... Ewa ŁYSIAK Marketing jednak i pełne rozczarowanie. (1) Nie przyjmują zwrotów bo dbają o klientów, ale wymieniać już można. Pani... Łukasz Nareszcie uruchomili (1) Nareszcie uruchomili aptekę Pierwsze zakupy udane, miła pani magister za... Mieszkaniec Karczemek .... (1) Nie polecam. Niemiła obsługa! Pani za pół opakowania pewnego leku życzyła... Gość Najlepsza Apteka (1) Bardoz kompetentna obsługa a co najważniejsze pomagają w sytuacjach... Ewa gogin100 - opinia (1) Polecam.Szybka wysyłka. Tanio. gogin100 Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam. Po zakupach nie otrzymałem reszty, a jak się o nią... Jan Najlepsza apteka internetowa w kraju!!!! (2) Należę do osób baaardzo wymagających i jest to pierwsza(miałem już... Wymagający Ania - opinia (1) Nie rozumiem tych "niezadowolonych". Niech tam nie chodzą. Co z tego, że w... Ania