A ja polecam (1) Fachowe doradztwo i atrakcyjna cena. Artur2014 smerfetka - opinia (1) Zawsze miła obsługa. Dobrze doradzą dla mnie najlepsza apteka. smerfetka Miła i fachowa obsługa (2) Byłam dzisiaj w Aptece Gemini w Sopocie. Bardzo miła obsługa i fachowa... Ania
Ceny koszmarne!!! (1) Na dwóch lekach:Diohespan Max i Cyclodynon przepłaciłam 27,- w porównaniu do... Ewa apteka nieprzyjazna diabetykom! (2) Choruję na cukrzycę typu pierwszego. Będąc na spacerze, poczułam się bardzo... naekana Odradzam! (1) Odradzam zakupy w tej aptece. Powodów jest kilka: niekompetencja pracowników,... mn Beznadziejna apteka (2) Po raz pierwszy spotkałem się z niekompetencją pracownic tej apteki,gdy... Kituk Poniżej krytyki (2) Odradzam kupowanie w tej aptece. Obsługa nieprzyjemna i niekompetentna.... Malwa Ceny w aptece (2) Nie polecam zakupu w aptece ze względu na ceny leków homeopatycznych. Np Apis... Krzysztof Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Panie sympatyczne, służące radą. Polecam. Aga Brak rzetelnej informacji i cwaniactwo (1) Zamówiłem specyfik kudzu w piątek. Pani starsza, która sprzedaje w aptece... Michał Za 2 maści przepłaciłem 30 zł!! (2) Serdecznie nie polecam Apteki pod Motławą,ponieważ po dzisiejszych zakupach... Kamil Najdroższa w okolicy (1) Apteka jest bardzo mała, obsługa miła, niestety ceny skutecznie odstraszają. Ewa polecam (1) jestem badrzo mile zaskoczona profesjonalizmem i wysoką kulturą, bo rzadko... wiemtosiewypowiem Gemini (1) To bardzo dobra apteka z niskimi cenami. W kwietniu br. robiłam zakupy... daagoo Obsługa bardzo niemiła, ceny z kosmosu! UNIKAJ! (1) Ceny leków z kosmosu - dwa razy droższe niż w innych aptekach. Obsługa bardzo... Agnieszka Majka - opinia (2) Niestety kolejny raz niemiłe zaskoczenie. Dostałam droższy lek - aptekarz... Majka obsługa (3) W aptece leki kupowałam już kilkukrotnie. Jednakże w zeszła niedzielę... Magoryata POLECAM (1) Jestem stałą klientką, zawsze zadowoloną z zakupów, szybko, sprawnie, baz... ania Wydawało się dobrze... (1) Do czasu kolejnego zamówienia z doz.pl, z którym ta apteka współpracuje.... Ewelina