Za 2 maści przepłaciłem 30 zł!!
Serdecznie nie polecam Apteki pod Motławą,ponieważ po dzisiejszych zakupach jestem w szoku. Potrzebowałem 3 maści, Pani w aptece niestety nie miała ich na stanie ale pow że na drugi dzień może zamówić z hurtowni. Zgodziłem się,jednak już na początku pytając się ile maści będą mogły kosztować ( wcześniej znałem ceny internetowych) Pani nie potrafiła mi powiedzieć tylko orientacyjne ceny: Pilarix krem 100ml od 10zł do 20zł , Mimi krem do twarzy i ciała jako że niby nowość od 30 zł do 40 zł. Ok mówie przepłace te 10 zł bo mam blisko i nie chce mi się czekać przez internet. Na drugi dzień owczem miała 2 maści,niestety jedna na bazie sterydu na której najbardziej mi zależało nie doszła. Przy kasie usłyszałem cene 66zł z groszami!!!! Jako że Pani zamówiła je specjalnie dla mnie nie potrafiłem odmówić i tak Pilarix 21,50 zaś Mimi 44,60!!! Szok dla porownia w jednej ze bardziej znanych gdańskich aptek interentowych na G, gdzie też zamawiając przez internet czeka się dzień Pilarix 12,39 zaś MIMI krem wielka "nowość" kosztuje tylko 23,89!!! CAŁE 23,89!! Zostałem więc jawnie wydy... na całe 30 zł!!! Chciałbym ostrzec ludzi i lepiej znać wcześniej ceny leków żeby nie zostać zrobionym w jajo.