polecam (1) Pomimo tego, że w pobliżu jest kilka aptek to Apteka Polska to moja ulubiona... Henryk moja opinia (1) Ceny na aptece moze rzeczywiscie wyzsze, ale jest tez sporo promocji na... gcm zamawianie lekow (1) Niestety, zamowilam szczepionke dla dziecka na konkretny dzien, a Panie nie... gcm
Drożyzna (1) Robię tam zakupy tylko wtedy kiedy już na prawdę nie mam wyjścia. Za każdym... Rozczarowana Jeszcze się taki nie urodził,aby wszystkim dogodził... (1) Od dawna kupuję leki i inne suplementy i nigdy nie spotkałem się ze złą... Andrzej Po raz kolejny zadowolona (1) Ja z kolei dziwię się, skąd się biorą negatywne komentarze. Moje kolejne... Joanna najlepsze ceny w trójmieście! (2) po kilkukrotnych próbach " wyłudzenia" w różnych aptekach zawyżaną ceną za... mm Dobre ceny ale duże kolejki (1) Panie obsługujące w sklepie sympatyczne i kompetentne. Ceny niezłe jak na... Krzysztof Fajna apteka (1) Niskie,konkurencyjne ceny,personel informuje zawsze o tańszych... Basia rewelacja! (2) ceny większości produktów są najniższe z oferowanych w internecie ( i poza... rudaa apteka przy ul. Arctowskiego (1) Nie polecam apteki przy ul. Arctowskiego koło Biedronki. Nieświadomemu... ali FATALNA OBSŁUGA PRACUJĄ JAK MUCHY W SMOLE (1) Kiedy nie przyjdę to kolejka po same drzwi, ludzie ledwo oddychają bo rotacji... Kasia DROGO!!! (1) bardzo drogo!!! przez pól roku kupowałam koncepcyjne pigułki u nich, kosztuj... Aurica SUPER (1) Wspaniała obsługa i baaaardzo dobre cenny!!!!!!!! POLECAM!!!! Aurica nie przestrzegają czasu realizacji (1) wg regulaminu czas realizacji to 5 dni. od czasu, gdy opłaciłam zamówienie... ala Nie polecam (1) Bardzo niemiła obsługa. Panie zlosliwe, opryskliwe, nie chca doradzac... watmat Ceny z kosmosu (1) Bardzo droga apteka. Spotykałam się tam z cenami dwukrotnie wyższymi niż... js POLECAM (1) Apteka mimo swojego niezbyt fortunnego położenia posiada bogaty asortyment i... Marta Obsługa mogłaby być lepsza (1) Wczoraj byłam w tej aptece i niestety muszę stwierdzić, że obsługa jest... Marzena M. Skandaliczne zachowanie obsługi (1) Obsługa tej apteki to skandaliczne, niekompetentne pracownice. Na sobotniej... Roman