FATALNA OBSŁUGA PRACUJĄ JAK MUCHY W SMOLE (1) Kiedy nie przyjdę to kolejka po same drzwi, ludzie ledwo oddychają bo rotacji... Kasia DROGO!!! (1) bardzo drogo!!! przez pól roku kupowałam koncepcyjne pigułki u nich, kosztuj... Aurica SUPER (1) Wspaniała obsługa i baaaardzo dobre cenny!!!!!!!! POLECAM!!!! Aurica
nie przestrzegają czasu realizacji (1) wg regulaminu czas realizacji to 5 dni. od czasu, gdy opłaciłam zamówienie... ala Nie polecam (1) Bardzo niemiła obsługa. Panie zlosliwe, opryskliwe, nie chca doradzac... watmat Ceny z kosmosu (1) Bardzo droga apteka. Spotykałam się tam z cenami dwukrotnie wyższymi niż... js POLECAM (1) Apteka mimo swojego niezbyt fortunnego położenia posiada bogaty asortyment i... Marta Obsługa mogłaby być lepsza (1) Wczoraj byłam w tej aptece i niestety muszę stwierdzić, że obsługa jest... Marzena M. Skandaliczne zachowanie obsługi (1) Obsługa tej apteki to skandaliczne, niekompetentne pracownice. Na sobotniej... Roman niepełnowartościowe leki (1) W dniu 09.08.2013 r. w aptece "Rodzinnej" w Gdańsku Osowej przy ul.... były pacjent nigdy więcej (1) Dzisiaj robiłam tam zakupy,zostałam oskarżona o odkręcanie tuszy do rzęs.Gdy... Gosia Drogo!! (1) Strasznie drogo, kupilam tam spray do dziaseł kosztował 34zł. Nastepny (taki... AL Polecam (1) Chciałem się z Państwem podzielić opinią na tematu zakupu w w/w Aptece.... Łukasz Skibicki Super apteka! (1) "Kameralna" apteka, ale dobrze wyposażona. A jak akurat nie ma danego leku na... l.w. APTEKA NA MICKIEWICZA (1) DOBRE,KONKURENCYJNE CENY MAJĄ APTEKI "DBAM O ZDROWIE" ZAOPATRUJĘ... EWA Stała klientka - opinia (1) Miła obsługa, często są różne promocje np. na produkty z Biodermy lub La... Stała klientka Aleksandra z Warszawy - opinia (1) Kupiłam w aptece oliatum baby i niestety aż dwa opakowania. Niestety ponieważ... Aleksandra z Warszawy Gorąco polecam! (1) Dwa dni temu kupiłam dwa kremy w tej aptece. Przede wszystkim obsługa była... Joanna Polecam innym (1) Miła, uprzejma, fachowa i rzetelna obsługa. Pracownicy chętnie służą swoją... Olga Bez problemu (1) Jedyna Apteka w Gdańsku gdzie mój lek dostane bez problemu. Radek