Organizacja pracy (1) Jest to apteka z najbardziej zrąbanym systemem organizacji pracy jaki... Z. Nie polecam!!!! (1) Niestety mimo, że do tej apteki mam najbliżej i byłam dotąd stałym klientem... Katarzyna Zadowolony klient. (2) Jestem zadowolony z usług tej apteki. Ceny bardzo korzystne , szeroki... Andrzej
Opinia (1) Jestem cały happy z obsługi. Henryk Nie polecam (1) Radzę unikać ciemno- włosowej kurpulentnej farmaceutki,która nie tylko nie... Arkadiusz Polecam (1) Pomimo późnej godziny (ok 21 wymagająca Zakupy tak (1) ale pod warunkiem, że obsugują mnie tylko dwie farmaceutki - młoda blondynka... melassa Świetnie zaopatrzony (1) Polecam. Kupuję i kupować tam będę. ja Nie polecam (1) Najpierw był problem z płatnościami, potem po tygodniu okazało się, że towaru... Beata ela - opinia (1) pani dyrektor potrafi ochrzaniać przy klientach pracowników, nie miło się... ela polecam (1) Apteka w markecie, więc szybko i wszystko na miejscu. Ceny nie najniższe ale... hipochondryk :) super!! (1) Świetne ceny, miła i szybka obsługa! Polecam!!! Agnieszka NAJLEPSZA APTEKA W TRÓJMIESCIE (1) bardzo szeroki asortyment; doskonała, ambitna obsługa z dużą wiedzą i chęcia... stały klient a ja mimo wszystko polecam (1) długie kolejki do okienka - Paniom się nie spieszy. Zamawiałam już kilka razy... Ania Żeby wszędzie potrafili tak doradzić (1) Przez kilka miesięcy walczyłem z nieustannym tępym bólem uszu, próbowałem się... Patryk brak możliwości zwracania produktu po 15 minutach od zakupu (1) 15 minut temu mąż kupił nakładki laktacyjne firmy avent. Kupił rozmiar... Iza kiepskie zapasy (1) Co wchodzę, to w tej aptece akurat nie ma tego, co chce kupić. Jak się... klientka tak se (1) Mam wrażenie, że obsługa w tej aptece jest z kamienia... obsługują tych... klientka Świetna obsługa i bardzo skuteczne praparaty (1) Bardzo miła obsługa i fachowość porad. Leki homeopatyczne VADEMECUM nieraz... edyszkap Skandalicznie drogo! (1) Porównując z innymi aptekami drogo i to zawsze wiedziałam. Ale jak bardzo... Er