APTEKA GODNA POLECENIA (1) APTEKA POSIADA DUŻY ASORTYMENT KOSMETYKÓW I LEKÓW W NAPRAWDĘ DOBRYCH CENACH... KASIA ... - opinia (1) super apteka! ... tak (1) madre rozwiazania, facowe doradztwo, domowa atmosfera i cudowny kot! m
polecam (2) taniej niż w innych aptekach, duży asortyment, miła obsługa a dodatkowym... Julka bardzo przyjazna (1) obsługa w tej aptece jest bardzo: miła ,kompetentna ,przyjazna pacjętowi Zofia Dobra apteka (1) Kiedyś miałam mieszane uczucia co do tej apteki. Od jakiegoś czasu jednak... XXX Zdecydowanie nr 1 na Karwinach (1) Korzystam często z tej apteki. Z zewnątrz wygląda niepozornie. Obsługa... Zadowolona SZÓSTKA+ (1) Wspaniała apteka,miła i profesjonalna obsługa. Korzystam i polecam innym. JERZY MARTYNIAK Kompetencja (1) bardzo miła obsługa. Jeżeli nie ma leku na stanie a kupuje się rano to po 16... Romka gorąco polecam ! (1) osobiscie zawsze tam kupuje. miła obsługa i obszerny asortyment. polecam !!! amend zdzierstwo (3) Cena kwasu foliowego proponowana przez producenta to 14zl za 250 tabletek.... K.K. mieszane uczucia (5) w aptece często nie można zrealizować podstawowej recepty - insulina + paski... zbigniew Kamila - opinia (1) Nigdy nie zostałam potraktowana w taki sposób w żadnym innym punkcie... Kamila bardzo niemila pani, szok (1) Niedziela wieczor, przyszlam po cos na grype dla meza, spokojnie stalam w... Kasia Feldmann skarga (1) Często zaopatruję się w leki właśnie w tej aptece i zawsze byłam zadowolona z... Hanna Konkol Zuza - opinia (1) dużo produktów nie dostępnych w innych aptekach. polecam Zuza Pozytywna ocena obsługi (1) Bardzo sympatyczna obsługa i dobre sugestie zastępcze tanio. Czasami... Wojciech M. Konopacki m - opinia (1) znakomita obsługa, życzliwość m Uwaga na czarnowłosą farmaceutkę.... (3) Ogólnie- wszystkie Panie miłe, potrafią doradzić, pomóc- z wyjątkiem jednej... Marcin tragedia (1) Obsługa telefoniczna taka sama jak moja przedmówczyni pisała, dosłownie... prywatny