Korzenna (1) Przemiła obsługa-doradzą ,wytłumaczą,polecą tańszy zamiennik ! BH bardzo fajnie (1) Kupiłem w aptece preparat przeciw wypadaniu włosów, a wszystko dzięki bardzo... Tadzik Polecam usługi (1) Nowoczesna apteka z dużym asortymentem leków i środków aptecznych. Bardzo... Kasia
Dermokonsultantka (1) Bardzo dobrym pomysłem na jaki wpadła apteka jest zatrudnienie pani... ksa Jedna z najdroższych aptek w Trójmieście (1) Dzisiaj kupowałem antybiotyk, przy okazji brałem środek osłonowy. Mieli tylko... Jakub Chabik Czemu to się nazywa apteka? (1) Nazwa 'Apteka' jest nie na miejscu. 90% towaru to maseczki, kremiki pod... Andrzej z wąsem prawie jak sklep zielarski... i to bardzo drogi (1) byłem tam w sumie kilka razy, za każdym z inną receptą. Ogólnie obsługa dość... pronto odradzam wyjątkowo nieuprzejma i niekompetentna obsługa (1) Byłam tak kupić kilka lekarstw nie dość że farmaceutka była nie uprzejma to... Monika zamówienie (2) Dlaczego nie można zamawiać leków homeopatycznych przez internet? Strasznie... Oscypek Polecam (1) Ja uważam, że najważniejsze, że w apteka jest dobrze zaopatrzona. Proszę... Barszcz tel nieaktualny (1) Apteki w tym miejscu nie ma już od ponad roku!! Teraz jest tam prywatna... Piotr Klient nasz pan (2) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Panie chętnie zamawiają leki w hurtowni.... Mi Beznadzieja (1) Fatalna obsługa, klient traktowany jak intruz ..... Kupowałam tam już 3 razy... Moni Obsluga (1) Jedyna apteka w ktorej klientow traktuje sie jak zlo konieczne. Mam na mysli... klientka Perfumy po tanioszce (1) Za to ja zostałam miło zaskoczona. Szukam już powoli prezentów na święta i... Elka Polecam (1) Świetna obsługa - wszystko wytłumaczone i przede wszystkim w miły i... Kundzior :) (1) Duży wybór kosmetyków brak problemów z asortymentem. Jest bardzo miła,... asik :( (1) Pzykro mi stwierdzić, ale w tej aptece komunikacja miedzy pracownikami nie... klient moja ulubiona apteka (1) jest zaraz kolo mnie, powstala w miejscu innej i jestem bardzo zadowolona.... Sonia taniej sie nie da (1) zawsze tanio, tylko duze kolejki. waceq