Rzetelne porady i informacje z zakresu medycyny naturalnej (1) Apteka Św. Heleny jest apteką inną niż wszystkie. W tej Aptece zakupisz... Anna Gregorczuk Ją - opinia (2) Fatalna obsługa, za to ożywione dyskusje ze znajomymi. Brak podstawowych leków. Hej! (1) Witam wszystkich na tej stronie! Bardzo miło was tu spotkać! Postaram się... katebnada
Hej! (1) Witam wszystkich na tej stronie! Cieszę się mogšc was poznać! Postaram się... katebnadr POLECAM (1) Apteka godna polecenia, korzystam z jej usług bardzo często. Obsługa... VERRA Skandaliczne zawyżanie cen (1) Telefonicznie dowiadywałam się o ceny szczepionek dla dzieci - Rotarix i... Nabita cenowo najlepsza apteka w Gdańsku! (1) Super kompetentna, cierpliwa, uprzejma i pomocna obsługa. Jest to chyba... naekana Bardzo dobra apteka!!! (1) Bardzo miłe i kompetentne panie, szeroki wybór dermokosmetyków, między innymi... pacjentka OTWARTE DO 21.00.... czy na pewno ?!!!! (1) Niestety z przykrością stwierdzam, że w dniu dzisiejszym 13.10.2010 odmówiono... nika PROFESJONALNIE (1) Jestem mile zaskoczony obsługą w aptece w Leklerku. Lekarz nabazgrał mi... piotr .... (2) Kupowałam płyn Musteli dla dzieci do mycia twarzy i pośladków.Pani (młoda,... zbulwersowana Jestem zmieszana... (2) Korzystałam kilkakrotnie z usług apteki, ale obsługa zwłaszcza telefoniczna... Oburzona Korzenna (1) Przemiła obsługa-doradzą ,wytłumaczą,polecą tańszy zamiennik ! BH bardzo fajnie (1) Kupiłem w aptece preparat przeciw wypadaniu włosów, a wszystko dzięki bardzo... Tadzik Polecam usługi (1) Nowoczesna apteka z dużym asortymentem leków i środków aptecznych. Bardzo... Kasia Dermokonsultantka (1) Bardzo dobrym pomysłem na jaki wpadła apteka jest zatrudnienie pani... ksa Jedna z najdroższych aptek w Trójmieście (1) Dzisiaj kupowałem antybiotyk, przy okazji brałem środek osłonowy. Mieli tylko... Jakub Chabik Czemu to się nazywa apteka? (1) Nazwa 'Apteka' jest nie na miejscu. 90% towaru to maseczki, kremiki pod... Andrzej z wąsem prawie jak sklep zielarski... i to bardzo drogi (1) byłem tam w sumie kilka razy, za każdym z inną receptą. Ogólnie obsługa dość... pronto odradzam wyjątkowo nieuprzejma i niekompetentna obsługa (1) Byłam tak kupić kilka lekarstw nie dość że farmaceutka była nie uprzejma to... Monika