tel nieaktualny (1) Apteki w tym miejscu nie ma już od ponad roku!! Teraz jest tam prywatna... Piotr Klient nasz pan (2) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Panie chętnie zamawiają leki w hurtowni.... Mi Beznadzieja (1) Fatalna obsługa, klient traktowany jak intruz ..... Kupowałam tam już 3 razy... Moni
Obsluga (1) Jedyna apteka w ktorej klientow traktuje sie jak zlo konieczne. Mam na mysli... klientka Perfumy po tanioszce (1) Za to ja zostałam miło zaskoczona. Szukam już powoli prezentów na święta i... Elka Polecam (1) Świetna obsługa - wszystko wytłumaczone i przede wszystkim w miły i... Kundzior :) (1) Duży wybór kosmetyków brak problemów z asortymentem. Jest bardzo miła,... asik :( (1) Pzykro mi stwierdzić, ale w tej aptece komunikacja miedzy pracownikami nie... klient moja ulubiona apteka (1) jest zaraz kolo mnie, powstala w miejscu innej i jestem bardzo zadowolona.... Sonia taniej sie nie da (1) zawsze tanio, tylko duze kolejki. waceq beskidmaly - opinia (2) Oglaszaja się że to najtańsza apteka w trójmieście a wcale tak nie jest.... beskidmaly Prezent dla żony (1) Szukałem prezentu dla żony - kosmetyków Vichy. Panie z obsługi stanęły na... MK Rewelacja :) (1) Bardzo podoba mi sie ta nowa apteka na Przymorzu w Leclerku! Bardzo miła... Kaśka bardzo miła obsługa (1) staraja sie pomóc klientowi, chca aby klient płacił mniej bo po co przepłacac... katrina Dołączam się do opinii (1) Potraktowano mnie tam wyjątkowo "z góry", gdy w mocno zaawansowanej ciąży i z... Mi Uwaga (1) Uważajcie przy odbiorze leków, bo nie zawsze są zgodne z tymi zapisanymi... klientka Marek Koziński - opinia (1) Mimo wyraźnego wskazania na recepcie, sprzedano mi lek dla dziecka powyżej 6... Marek Koziński Marta - opinia (1) Jedyna apteka która w przeciągu kilku godzin sprowadziła dla mego ojca lek... Marta Apteka zamknieta? (1) Nie odbieraja telefonow nie odpowiadaja na e-mail, niby prowadza dzialalnosc... Piotr Piotr Klasa - opinia (1) Apteka naprawdę przyjazna. Polecam. Piotr Klasa