taniej sie nie da (1) zawsze tanio, tylko duze kolejki. waceq beskidmaly - opinia (2) Oglaszaja się że to najtańsza apteka w trójmieście a wcale tak nie jest.... beskidmaly Prezent dla żony (1) Szukałem prezentu dla żony - kosmetyków Vichy. Panie z obsługi stanęły na... MK
Rewelacja :) (1) Bardzo podoba mi sie ta nowa apteka na Przymorzu w Leclerku! Bardzo miła... Kaśka bardzo miła obsługa (1) staraja sie pomóc klientowi, chca aby klient płacił mniej bo po co przepłacac... katrina Dołączam się do opinii (1) Potraktowano mnie tam wyjątkowo "z góry", gdy w mocno zaawansowanej ciąży i z... Mi Uwaga (1) Uważajcie przy odbiorze leków, bo nie zawsze są zgodne z tymi zapisanymi... klientka Marek Koziński - opinia (1) Mimo wyraźnego wskazania na recepcie, sprzedano mi lek dla dziecka powyżej 6... Marek Koziński Marta - opinia (1) Jedyna apteka która w przeciągu kilku godzin sprowadziła dla mego ojca lek... Marta Apteka zamknieta? (1) Nie odbieraja telefonow nie odpowiadaja na e-mail, niby prowadza dzialalnosc... Piotr Piotr Klasa - opinia (1) Apteka naprawdę przyjazna. Polecam. Piotr Klasa Pani obsługująza (1) Bardzo kiepska obsługą, pani krzycząca że ona nie jest sprzedawczynią tylko... Paweł realizacja recepty (1) Pani magister z okienka nr 1? w dniu j.w. około godz.13-ej odmówiła mi... Maria Gładkowska stała klientka - opinia (1) Dostępność leków zadawalająca, ale obsluga różnie. Ciągłe kolejki nie powinny... stała klientka krystyna pawłowska - opinia (1) Apteka jest niby "Całodobowa" ale niestety w godzinach rannych zawsze... krystyna pawłowska Okropna obsługa (1) Apteka charakteryzuje się bardzo nie miłą obsługą, co nie które dziewczyny... karla