Polecam (1) Obsługa jest miła, a ceny naprawdę przystępne. Niestety, ciężko się z nimi... Magda ceny (2) Nieprzyzwoicie wysokie ceny leków. Na przykład cena koenzymu Q10 w aptece... piotr pawłowski Monika - opinia (1) Najgorsza apteka internetowa z jaką miałam do czynienia. Po złożeniu... Monika
Zgadzam się z przedmówcą (1) Do dziś nie otrzymałem towaru. Apteka skutecznie niszczy wizerunek. Ostatnie... Seba w Niemożność kontaktu telefonicnzego (1) Od piątku do poniedziałku, pomimo wielu prób, nie uzyskałam połączenia... Majka Moja ulubiona apteka (1) Przede wszytkim miła i profesjonalna obsługa, niskie ceny oraz liczne... Dominika Bardzo dobra apteka (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Bezproblemowo, szybko i sprawnie. Towar... Krzysztof Niedouczony nie miły personel (2) Byłem w tej aptece kilkanaście razy i za każdym razem coś było nie tak a to... xxx Pierwsza klasa! (1) Obsługa, doradztwo i profesjonalizm Pana Aptekarza na 6+ ! Maggie APTEKA GODNA POLECENIA (1) APTEKA POSIADA DUŻY ASORTYMENT KOSMETYKÓW I LEKÓW W NAPRAWDĘ DOBRYCH CENACH... KASIA ... - opinia (1) super apteka! ... tak (1) madre rozwiazania, facowe doradztwo, domowa atmosfera i cudowny kot! m polecam (2) taniej niż w innych aptekach, duży asortyment, miła obsługa a dodatkowym... Julka bardzo przyjazna (1) obsługa w tej aptece jest bardzo: miła ,kompetentna ,przyjazna pacjętowi Zofia Dobra apteka (1) Kiedyś miałam mieszane uczucia co do tej apteki. Od jakiegoś czasu jednak... XXX Zdecydowanie nr 1 na Karwinach (1) Korzystam często z tej apteki. Z zewnątrz wygląda niepozornie. Obsługa... Zadowolona SZÓSTKA+ (1) Wspaniała apteka,miła i profesjonalna obsługa. Korzystam i polecam innym. JERZY MARTYNIAK Kompetencja (1) bardzo miła obsługa. Jeżeli nie ma leku na stanie a kupuje się rano to po 16... Romka gorąco polecam ! (1) osobiscie zawsze tam kupuje. miła obsługa i obszerny asortyment. polecam !!! amend zdzierstwo (3) Cena kwasu foliowego proponowana przez producenta to 14zl za 250 tabletek.... K.K.